Детската градина "Детелина" празнува рожден ден

Снимка: Десислава Андреева

57 години отбеляза днес видинското детско заведение. На празника Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи водосвет за здраве и благоденствие на целия персонал и педагогическия екип, както и на всички възпитаници.

Рождения ден уважиха и деца от филиал "Васил Левски", родители, учители и гости, а за малчуганите имаше много изненади -клоун и фокусник, и голямата атракция- батут в двора.

"От 40 години всяка година празнуваме рождения ден на детската градина с детско парти, къде без торта на рожден ден"
, заяви директорът Златка Георгиева.

Децата се забавляваха, пяха, рецитираха и танцуваха, накрая заваля и дъжд от бонбони.

Вижте още

В Монтана социалисти обсъдиха състоянието на БСП

Конференция за състоянието, проблемите и перспективите пред БСП в съвременния етап се проведе в Монтана . Форумът беше част от отбелязването на годишнината от Септемврийското въстание. Михаил Миков и Димитър Велков взеха участие в срещата, съобщават от партията във Видин. Във форума, организиран от областното ръководство на БСП в Монтана,..

публикувано на 23.09.17 в 16:49

Кампания "Дари играчка- запали детска усмивка" в Кула

Кампания "Дари играчка- запали детска усмивка" тече в детската градина "Звънче" в Кула . Детското заведение посещават общо 50 деца. Директорът Евгения Хашъмова разказа повече за кампанията: "Кампанията е по инициативата на обществения съвет към детската градина и комисията за образование, култура, младежки дейности и спорт за събиране на играчки..

публикувано на 23.09.17 в 16:40

Пожар горя между селата Громшин и Кобиляк

Пожар е горял тази нощ между монтанските села Громшин и Кобиляк . Огнената стихия е обхванала стърнища и акациева гора , каза кметът на село Громшин Андрей Кръстев : "Мобилизирахме и трактори да преорават... Пожарът дойде от Кобиляк." Пожарът се е разгорял отново, алармира Младен Витанов от село Громшин: "Виждам огромно..

обновено на 23.09.17 в 14:46

Села в община Грамада са без транспорт

Села във видинската община Грамада са без транспортна връзка с областния град повече от месец. Превозвачите отказват да пътуват за Милчина лъка, Медешевци и Бранковци. Линията е икономически неизгодна за фирмите. Това каза кметът на Грамда Милчо Башев : "Имахме обява за обществена поръчка за тази линия до Бранковци, но никой не се яви. Малко е..

публикувано на 23.09.17 в 12:00

В Оряхово протестираха срещу лошите пътища

Около 70 души протестираха вчера на едни от входовете в Оряхово заради лошите пътища с искане за ремонт. Това съобщи организаторът на протеста Георги Николов: "Там дойде господин Веселин Николов, който е шеф на Областното пътно управление... Но от негова страна не получихме никакви конкретни отговори кога ще започне изкърпване на тези дупки и ще..

публикувано на 23.09.17 в 10:53

Рокаджии ще разтърсят Лом

Седмото издание на музикалния фестивал "Рок вълнение" ще се проведе в Лом . Очакваме голям интерес и много посетители тази година, каза в предаването "Рок общество" един от организаторите на фестивала- Петър Петров : "Фестивалът ще се състои там, където вече няколко години по традиция го правим- на централния площад "Свобода" в град Лом, на..

публикувано на 23.09.17 в 09:50