Ден на българското кино в "Пица на парче"


Ден на българското кино е! Усмихнете се, кажете зеле… Първи дубъл, клапа, начало!... Няма да ви снимаме, но за всеки случай се нагласете! Защото може да ви очаква любов като на кино!
Когато нямаше цветна телевизия, всеки филм беше "50 нюанаса сиво". Въпреки, че днес сме цветни, пак под това мото ще премине нашето "Женско царство".
Темата е: Случвало ли ви се е да се влюбите в момче или момиче от големия (или от малкия) екран? И изобщо, струва ли си да се влюбиш в известен? Любов ли е това или просто болна фантазия?
Завъртаме лентата и влизаме във филма тази събота, само не се филмирайте много, защото в повечето случаи такава любов се оказва невъзможна ;)
Питаме и за любими български филми и култови реплики от тях, така че си подгответе повечко отговори ;)

Вижте още

"Неделник" от 17 юни 2018 година

Световното първенство стартира. Интересни мачове ни предстоят. Заради това бързо си пускайте брой 212 на "Неделник", който вече е на сайта и след това се отдайте на футболни емоции. Разлистваме старите вестници за начало. След това: Трета книга за Смоляновци издаде роденият в монтанското село проф. Георги Петков . "Поглед към миналото на..

публикувано на 17.06.18 в 13:41

Вярата е благословение и светлина за нас

В тази неделя, Църквата си спомня за светите мъченици просияли в святост пред Бога, дали живота си за Бога в Доростол (Силистра). Празникът "Събор на светите Доростолски мъченици" , е установен от БПЦ-БП през 2016 г., като всяка година се отбелязва тържествено именно в Третата неделя след Петдесетница . Евангелски текст: "Никой..

публикувано на 17.06.18 в 08:00

Кариеристка или домакиня? ("Пица на парче")

  Кариера или семейство, семейство или кариера? Днешните мъже като че ли са привлечени повече от жени, които имат кариера, а не от тези, които са „вързани“ до печката и домакинстват като за световното, но не Световното по футбол  ;)  Съгласни ли сте с това и смятате ли, че идеалната съпруга, тип „домакиня“ вече е отживелица? Каква предпочитате да..

публикувано на 16.06.18 в 12:47

Запознайте се с Феймъс Дарън Бай Голд Мел

Десислава Рангелова и приятелят и Калоян Цветков имат домашен любимец- голдън редривър . Той се казва Дарън, но името му е по- дълго- цялото му официално име е Феймъс Дарън Бай Голд Мел , защото зад неговото име се слага и името на развъдника от който е взет. Той е само на 4 месеца, но вече е с награда от конкурс който е проведен в село..

публикувано на 15.06.18 в 18:05

Видинчани представиха България на световен форум за застъпничеството

Седемнадесети световен конгрес "Инклюжън Интернешънъл" ("Inclusion International") събра хора и организации от цял ​​свят, в началото на този месец, за да се учат и да се вдъхновяват. Заедно те поемат по нелекият път да направят приобщаването реалност за хората с интелектуални затруднения и техните семейства. Световният конгрес се организира от..

публикувано на 15.06.18 в 16:03
Даниел Иванов от новоселския клуб на младите възрожденци с грамотата от срещата във Видин.

Младите възрожденци от Ново село със специална награда

Ежегодна среща на клубовете „Млади възрожденци“ от Видинска област се проведе в областна управа- Видин на 12 юни /вторник/. На нея присъства Васил Василев – председател на Общобългарския комитет „Васил Левски“. Клубът на новоселското училище „Св. Св. Кирил и Методий“ се  представи със спектакъла „В запустялата воденица“, посветен на..

публикувано на 15.06.18 в 09:57