Обучение за младежки посланици ще се проведе в Козлодуй

4
Снимка: Радио ВИДИН

В периода от 30 юни до 01 юли 2018 г. Община Козлодуй съвместно със Сдружение „Социален диалог 2001”, гр. Габрово, организират в Ботев парк в крайдунавския град обучение на тема „Доброволци за младежки посланици – лидери от общността”. 

Целта на обучението е да се придобият знания и умения за работа с целеви групи за превенция на отпадане на деца и ученици от образователната система. Обучението е безплатно и е насочено към младежи на възраст 15 – 25 години, които в срок до 26.06.2018 г. подадат онлайн заявка за участие на посочения линк: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScrehR2hFNm4BVUTW…/viewform

В рамките на два дни обучители от Сдружение "Социален диалог 2001", гр. Габрово, ще запознаят група от 20 младежи с основните насоки за работа с целеви групи, методи за успешна комуникация, консултиране и въздействие върху аудиторията.   

По време на двудневното обучение за участниците са осигурени транспорт, храна и нощувка.


Галерия

Вижте още

Д-р Илиана Михайлова ще продължи да е директор на болницата в Мездра

Досегашният управител на многопрофилната болница в Мездра д-р Илиана Михайлова трябва да продължи да ръководи лечебното заведение. Това реши комисията по избор на нов управител, която беше сформирана със заповед на кмета инж. Генади Събков. Конкурсът беше обявен на 29 ноември миналата година. В сряда се проведе втория етап от надпреварата. Тогава..

публикувано на 17.01.19 в 15:16
Корицата на книгата на Ангел Бончев

Врачани се докосват до голям светец

Рано сутринта днес във Враца пристигнаха мощите на Св. Ефрем Нови. Те за пръв път идват в България. Днес ще бъдат представени и две книги за светеца, едната е за деца. Автор на книгите е Ангел Бончев, който заедно с врачанския митрополит Григорий избират представянето да е на Антоновден. Според митрополита на Враца, Св. Ефрем Нови е един последовател..

публикувано на 17.01.19 в 15:10

Болницата в Лом: Няма пик на острите респираторни заболявания

Леко увеличение на острите респираторни заболявания има в община Лом, но няма пик на заболеваемостта. Това съобщи управителят на Многопрофилната болница за активно лечение "Свети Николай Чудотворец" в крайдунавския град д-р Георги Савков : "Все още нямаме пикове на респираторни и грипни заболявания. Нямаме официално обявена грипна епидемия,..

публикувано на 17.01.19 в 14:50

16 млн. лева е бюджетът на Мездра тази година

Проектът за бюджет на Община Мездра за 2019 година в размер на 16 072 384 лв., (най-големият в последните 30 години) беше обсъден публично. Предложението на общинската администрация беше представено от кмета инж. Генади Събков и предизвика огромен интерес. В голямата зала в Мездра нямаше свободни места, но липсваха повече от дузина общински..

публикувано на 17.01.19 в 14:45

Безлпатен интернет ще има в Чипровци

На публични места в Чипровци ще има безплатен интернет . Общината ще получи ваучер за 15 хиляди евро от инициативата на Европейската комисия за изграждане на wi-fi. Ваучерът ще бъде получен до края на месеца или в началото на другия, каза кметът на общината Пламен Петков : "Ние получихме уверение, попълнихме апликационната формаq която сме..

публикувано на 17.01.19 в 14:43

Помощи от БЧК получават хора в Ново село

От 16 януари започна раздаването на помощи от БЧК за нуждаещи се хора в Ново село . По 16 кг хранителни продукти ще получат 84 човека. В списъка са включени безработни, хора с ниски пенсии, самотни хора с ниски доходи. Всеки ден в ритуалната зала на Общината работници от Общинска администрация раздават хранителните продукти на включените в..

публикувано на 17.01.19 в 13:37