Микробус катастрофира на обходния път на Враца

Снимка: Жоро Александров

Микробус със софийска регистрация, превозващ сладки е катастрофирал на обходния път на Враца малко преди включването му към Е-79.

Шофьорът твърди, че бил засечен от моторист и за да го предпази извил волана и попаднал в канавката. Районът е отцепен, преминава се с повишено внимание, има полицейски патрул. Изчаква се репатриращ автомобил, който да изтегли катастрофиралото превозно средство.


Вижте още
Кметството в Дунавци

Снимката на 12 ноември 2018 година

Всяко населено място ще има бюджетна рамка, стана ясно след среща между кметове на малки населени места и премиера Бойко Борисов . Кметовете са доволни от срещата, която определят като надпартийна, каза управникът на Дунавци Димчо Скорчев. Данъкът за стари автомобили ще остане въпреки протестите, заяви финансовият министър Владислав Горанов след..

публикувано на 12.11.18 в 17:50

Коледен базар ще радва монтанчани

За поредна година Община Монтана организира коледен базар . Десетте дървени къщички, изработени специално за него миналата година вече са ангажирани. Все повече  търговци и производители искат да се включат в открития коледен базар на центъра на Монтана, съобщават от Общината. Заради проявения интерес площта на базара ще бъде увеличена...

публикувано на 12.11.18 в 16:38

Ученици стават предприемачи

Видинското училище "П.Р.Славейков" се включва в Световната седмица на предприемачеството . Инициативата започва от днес, 12 ноември и се организира със съдействието на "Джуниър Ачийвмънт". Проявите във видинското училище стартират от утре, съобщи директорът на учебното заведение  Росица Димитрова : "Това е седмица, която освен, че е седмица на..

публикувано на 12.11.18 в 15:59

В Берковица търсят добри дела

Конкурс “Добрите дела“ организира Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Берковица. Конкурсът вече е традиционен, а поводът е 16 ноември - Международният ден на толерантността.  Трудно е да се класира доброто и затова организаторите по-скоро искат да напомнят на обществото,..

публикувано на 12.11.18 в 15:04

Общините в област Монтана се готвят за зимата

Повечето от общините в Монтанско вече са подписали договори с фирми за снегопочистване . Представители на институции и общинските администрации проведоха среща при областния управител на Монтана Росен Белчев .  "Кметовете на пет общини вече са сключили договори с фирми за почистване на снега" , уточни Белчев и допълни: "Това са..

публикувано на 12.11.18 в 14:57

Врачански съдия влезе в Управителния съвет на съюза на съдиите

Магистратът от врачанския Районен съд Вероника Бозова беше избрана в Управителния съвет (УС) на Съюза на съдиите в България /ССБ/. Това се случи на годишното Общо отчетно-изборно събрание на организацията, което се проведе през почивните дни в София. Председател на УС стана съдията в Апелативен съд- София Калин Калпакчиев, за изпълнителен..

публикувано на 12.11.18 в 13:31