Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Огоста" и "Пъстрина" в битка за финала в Хайредин

Снимка: Жоро Александров

„Огоста“ от Хайредин и „Пъстрина“ ще определят втория финалист в турнира по футбол за купата на общината в Хайредин. Двубоят е от 18 часа днес, а победителят ще срещне „Монолит“ /Манастирище/ в сблъсък за трофея във второто издание на надпреварата.

Първият претендент за трофея беше определен служебно, след като съставът на „Първа атомна“ /Козлодуй/ се отказа от надпреварата заради ангажимента си към започващото от днес първенство на Северозападната трета лига.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Приключи Първият шахматен турнир за Купата на Община Ружинци

Първи турнир по шахмат за Купата на Община Ружинци се проведе в село Дреновец. Турнирът е организиран от сдружение "Достоен живот 22". От Общината е осигурен награден фонд за участниците. 36 се включиха в турнира.  С първи шахматен ход на масата кметът на Ружинци Александър Александров даде началото. Купата спечели Петър Цаков от Козлодуй, съобщи..

публикувано на 25.04.24 в 15:18

Съдии от столицата за мача на "Бдин" в събота

Съдийска бригада от София ще ръководи срещата от 30-ия кръг на Втора футболна лига между отборите на "Бдин" Видин и "Литекс" Ловеч. За главен съдия е определен опитният арбитър Димитър Буров, който е служител на НСО, ще му помагат Мартин Ангелов и Владимир Велев. Четвърти съдия Валентин Стефанов, съдийски наблюдател Иво Боев. Срещата е в събота, 27 април,..

публикувано на 25.04.24 в 14:21

Денислав Сталев ще ръководи дербито във Варна

Денислав Сталев бе назначен да бъде главен съдия на дербито на 30-ия кръг на Втора лига във Варна. В събота, от 13:15 часа, арбитърът ще изведе футболистите на лидера "Спартак" и гостите от "Монтана", които са на четвърто място в класирането. Негови помощници ще бъдат Желязко Пилатов и Месут Ахмедов. Четвърти арбитър е Георги Стоянов, а делегат на..

публикувано на 25.04.24 в 14:05

"Монтана" губи защитник за гостуването във Варна

Централният защитник на футболния "Монтана" Костадин Илиев е със спрени състезателни права за един мач, реши Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз. Бранителят получи червен картон в домакинската среща с "Беласица" /Петрич/ и ще изтърпи наказанието си този кръг, когато "Монтана" гостува на "Спартак" /Варна/. Илиев ще трябва да заплати и..

публикувано на 25.04.24 в 13:30

Секунди не стигнаха на баскетболистките на "Монтана" за титлата

Баскетболистките на "Монтана" бяха на крачка от спечелване на шампионската титла. Момичетата на треньора Преслав Пешев загубиха с 66:67 точки мач №5 в Стара Загора срещу "Берое". Така след три победи от пет срещи във финалния плейоф старозагорчанки взеха златните медал за четвърта поредна година. Мачът в зала „Общинска" вървеше кош за кош, без..

публикувано на 25.04.24 в 12:51

Шампионът по баскетбол при жените става ясен днес

"Берое" и "Монтана" излизат в пети решителен мач, за да определят новият носител на титлата по баскетбол при жените. Срещата е тази вечер, от 18.30 часа, в зала "Общинска" в Стара Загора. Наставникът на "Монтана" Преслав Пешев се надява на добра игра и успех: "Осем мача през сезона - 4:4, значи шансовете са 50 на 50. Ще дадем със сигурност..

публикувано на 24.04.24 в 13:05

Петър Колев е новият наставник на "Монтана"

Петър Колев пое "Монтана". Специалистът сменя на поста Николай Митов, който пък бе представен, като новият наставник на "Септември"/София/. За последно роденият в Хасково Петър Колев бе начело на "Беласица"/Петрич/ заедно със Светлан Кондев. Двамата отново се събират на стадион "Огоста", а до дни ще станат ясни още двама от екипа му – треньор на..

публикувано на 24.04.24 в 08:13