Полага се маркировка на улици във Враца

Започна полагането на хоризонтална маркировка по основни пътни артерии във Враца. Поставянето, което ще бъде извършено от фирмата-изпълнител на пътя до пещера "Леденика", ще стартира от надлеза на КАТ, по бул. „Христо Ботев“, кръстовището с площад „Руски“ и Крайречен булевард, съобщават от Общината.

Служители на местната управа ще нанесат пътна маркировка по асфалтираните улици в града: „Поп Сава Катрафилов“, „Петропавловска“, „Стоян Заимов“ и др.

Ще бъде поставена съответната вертикална сигнализация.Вижте още

Снимката на 19 декември 2018 година

Правителството отпуска допълнителни 3 милиона лева на община Видин. Решението е взето днес на заседание на Министерски съвет.  Близо 7 милиона лева получава област Монтана, след решение на Министерски съвет, съобщиха от областната структура на ГЕРБ-Монтана.  Община Козлодуй получи 3.6 милиона лева от Правителството. Един милион лева..

публикувано на 19.12.18 в 17:50

Министерски съвет отпусна 3 млн. лева по бюджета на Община Видин

Правителството отпуска допълнителни 3 милиона лева на община Видин. Решението е взето днес на заседание на Министерски съвет, обясни на извънреден брифинг кметът на общината, Огнян Ценков: "Правителството на България взе решение да бъде удовлетворено искането на Община Видин за отпускане на 3 млн. лева средства от държавния бюджет, целеви средства за..

публикувано на 19.12.18 в 17:08

Държавния план - прием обсъдиха на работна среща във Видин

Най-важни са правилата за планиране и реализиране на осъществяването на план-приема за 2019/2020 година - каза началникът на Регионално управление на образованието Веселка Асенова на провелата се днес работна среща в областна администрация Видин на тема "Държавният план - прием по професии в съответствие с потребностите на пазара на..

публикувано на 19.12.18 в 17:04

Откриха птичи грип във видинското село Косово

Ново огнище на заболяването Инфлуенца по птиците (H5N8) е констатирано на 17 декември в регистриран животновъден обект, тип лично стопанство, във видинското село Косово, съобщиха от пресцентъра на Българската агенция по безопасност на храните. Пробите са потвърдени от Националната референтна лаборатория в изпитвателна лаборатория. Засегнатите..

публикувано на 19.12.18 в 16:58

Отпускат около 7 милиона лева за ремонти в област Монтана

Близо 7 милиона лева получава област Монтана, след решение на министерски съвет, съобщиха от областната структура на ГЕРБ-Монтана. С 900 000 лева ще бъдат ремонтирани улици в град Бойчиновци. По 700 000 лева за ремонт на улици получават и общините  Брусарци, Медковец, Чипровци и Якимово. В град Вършец ще бъде реконструирана вътрешната водопроводна..

публикувано на 19.12.18 в 16:05
Правителството отпуска един милион лева за ремонт на изгорялото читалище в село Гложене

Община Козлодуй получи 3.6 млн. лева от Правителството

Един милион лева за реконструкция на читалището в село Гложене и 2.6 млн. лева за цялостно обновяване на централна градска част са гласувани на заседание на Министерски съвет днес. "През август изгоря читалището в Гложене. Бяха унищожени покривът, салонът, целият инвентар – носии, музикални инструменти, библиотека с 15 000 тома книги,..

публикувано на 19.12.18 в 14:35