Видински полицаи с отличия за празника си

9
Снимка: Радио ВИДИН

89 полицаи от Видин и областта бяха отличени за постигнати резултати в своята работа и по повод професионалния празник на българската полиция - Архангеловден. Наградите бяха връчени от директора на Областната дирекция на МВР старши комисар Петър Коцин. Той поздрави служителите на реда и им пожела да продължат да работят с мъжество и доказан професионализъм:

"Уважаеми колеги, по случай 8 ноември- Архангеловден, денят в който българската полиция отбелязва своя професионален празник, отправям към всички вас искрени пожелания за здраве, спорен и резултатен труд, успехи и семейно благополучие. Нека всички ние, българските полицаи, бъдем сърцати, енергични и последователни. Нека ежедневно да работим с мъжество и доказан професионализъм. Нека не спираме да полагаме непрекъснати усилия жителите на всеки квартал, село и град в България да се чувстват по-спокойни и по-сигурни. А когато хората са спокойни и сигурни, те ще ни подкрепят. Тяхната добра дума за българския полицай е мерилото за нашия успех. Полицейската професия е сред обществено значимите, а 8 ноември е ден на признание за нашата денонощна работа. Архангеловден е повод да се поздравим. Честит празник, колеги!"

Полицейските служители чуха и поздравителни адреси от кметове на общини и представители на институции. На церемонията присъстваха служители на структурните звена на Областната дирекция на МВР и на районните управления във Видин, Белоградчик и Кула.

Галерия

Вижте още

Пожар на лек автомобил във Видин

Сигнал за горящ лек автомобил, собственост на видинчанин, паркиран на ул.“Патриарх Евтимий“ в областния град, е получен на телефон 112, съобщиха от ОД на МВР-Видин . На мястото незабавно пристигнали екипи на полицията и пожарната. Огнеборците потушили пламъците. При извършения оглед разследващите не са констатирали данни за умишлен палеж. Вероятната..

публикувано на 22.01.19 в 10:56

Зам.министър Бойко Пенков: Компромис с безопасността на болните в МБАЛ Видин не се прави

„Хемодиализното отделение на МБАЛ "Св. Петка" – Видин ще получи седем нови апарата за хемодиализа и шест диализни кресла. Обществената поръчка вече е приключила, има избран изпълнител и предстои сключването на договора за доставка. Информацията е на заместник-министъра на здравеопазването Б ойко Пенков, обявена пред медиите в столична..

публикувано на 22.01.19 в 08:15

Снимката на 21 януари 2019 година

Във видинската болница отбелязаха по стар стил Деня на родилната помощ . 303 деца са родени в здравното заведение през миналата година. Една двойка са  близнаците. Момченце от Видин проплака за първи път на Бабинден в Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Стамен Илиев" в Монтана. Денят на родилната помощ, 21 януари, там беше отбелязан с..

публикувано на 21.01.19 в 17:50

Библиотекарите в Монтана почетоха Радичков

С поднасяне на венци работещите в Регионална библиотека “Гео Милев” в Монтана почетоха паметта на Йордан Радичков .  “Магьосникът от Северозапада ни напусна на 21 януари 2004 година” , сподели директорката Нели Иванова . Преди 9 години в градинката до библиотеката бе поставен бюст-паметник, дело на скулптора Георги Чапкънов...

публикувано на 21.01.19 в 17:45

АПИ отговори за забавянето на пътя Видин-Ботевград

От Агенцията "Пътна инфраструктура" (АПИ) отговориха на обвиненията за забавяне на процедурите по строителството на новото трасе между Видин и Ботевград , като посочват, че нито Агенцията, нито Община Видин бездействат и пречат за модернизацията на пътя. "Категорично възразяваме срещу целенасочените атаки и опитите Община Видин и Агенция "Пътна..

публикувано на 21.01.19 в 16:23

Във видинската болница отбелязаха по стар стил Деня на родилната помощ

Празникът започна с хора̀ пред сградата на Многопрофилната болница за активно лечение "Св. Петка". 303 деца са родени във видинската болница през миналата година. Една двойка са близнаците, съобщи завеждащ акушер- гинекологичното отделение д-р Слави Любенов. В отделението във видинската болница разполагат с нов ехограф по норвежка..

публикувано на 21.01.19 в 16:21