Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Старт М /Криводол/ награди най-добрите пилоти за 2018 година

3
Снимка: Любо Андреев

Всички състезатели са от Монтана. Президентът инж. Спас Спасов събра на изискана вечеря всички пилоти с нежните си половинки. АМК Старт М направи фурор в автомобилните дисциплини в първата година от създаването си. 

“Изключително силна година за Старт М. Постиженията се дължат на всички вас момчета. Благодаря и на кметовете на общините Криводол и Бойчиновци за провеждането на общо четири кръга от шампионата в рали кроса”, сподели инж. Спасов. Президентът на Старт М награди с плакати кметовете на двете населени места – Петър Данчев и Светлин Сретениев. Старт М спечели първо и второ място в отборното класиране в рали кроса. Клубът има трима републикански шампиони – в “Дивизия 1”- Светослав Манастирски, в “Дивизия 3”- Цветелин Велков и в дрифта- Стефан Младенов.

В “Дивизия 1” на рали кроса тримата най-добрите пилоти за 2018 година на криводолския клуб са: Светослав Манастирски, Емил Минчев и Иван Живков – Пожарния.

В “Дивизия 2” отличените са: Пламен Цветанов, Георги Василев и Валери Димитров. В “Дивизия 3” награди получиха: Цветелин Велков, Методи Тодоров и Георги Ставров. Най-добрият пилот на криводолчани на писта, “затворен маршрут”, е четирикратният шампион в рали кроса Румен Киров. В дрифта наградата е за Стефан Младенов.

Пилотите на Старт М изненадаха президентът на клуба инж. Спас Спасов с мини - модели на специализирани строителни автомобили. Спасов е един от собствениците на доказаната в бранша фирма в Криводол.

“Бъдете живи и здрави. Нека 2019 година бъде по-добра за вас и семействата ви”, пожела президентът на АМК Старт М /Криводол/ инж. Спас Спасов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Юношите на ПГ "Проф. д-р Асен Златаров" във Видин станаха общински шампиони по футбол

Финалната фаза на общинския кръг на Ученическите игри по футбол за учебната 2023 - 2024 г. се проведе във Видин днес, 18 март. Победител в групата на юношите (XI-XII клас)  стана отборът на  ПГ "Проф. д-р Асен Златаров", ППМГ "Екзарх Антим I" зае  второто място,  на 3-то място се подредиха учениците от СУ "П.Р. Славейков" в града ...

публикувано на 18.03.24 в 16:41

Борец от Враца с бронз от турнир в Сърбия

Състезателят на врачанския клуб по борба Ботев 93 – Калоян Иванов, спечели бронзов медал на силен турнир в сръбския град Суботица.  Той се пребори за отличието в кат. до 48 кг след успех за трето място срещу противник от Словакия. Същият съперник победи врачанина преди година на европейското първенство. Калоян, който е син на общинския съветник от..

публикувано на 18.03.24 в 08:46

Юношите на Локомотив (Мездра) стартираха убедително пролетта

Две победи постигнаха при старта на пролетния полусезон момчетата от ДЮШ на Локомотив (Мездра) Родените  2009-2010 година  разгромиха с категорична победа от 15-0 срещу връстниците си от Дунав /Лом/. С по 5 гола се отличиха  Петко Илиянов и Мартин Кръстев,2 добави  Иван Николов и по 1  Емил Ценов и Теодор Симеонов. С тази победа отборът..

публикувано на 18.03.24 в 07:52

"Локо" Мездра с класика в Левски

„Локомотив” Мездра надигра без проблеми като гост „Левски 2007” Левски с 3:0 в срещата  от 19-ия кръг на Северозападната Трета лига. „Железничарите” играха силно и можеха  да вкарат поне  още толкова голове. Васил Калоянов откри резултата с диагонален удар в 17-ата минута, а в 31-ата удвои с глава след центриране на Ивайло Бояджиев. Той също вкара с..

публикувано на 17.03.24 в 15:56

Силни бягания на мездренски атлети във Великобритания

Гордостта  на мездренската лека атлетика Милица Мирчева, състезателка на СК „Атлет” Мездра, подобри националния си рекорд на 5 километра на шосе с 2 секунди. Възпитаничката на Йоло Николов даде резултат 15:43 мин. на състезанието "Podium 5K" в Лестър (Великобритания), финиширайки на 15-о място при жените. Предишното най-добро време на Мирчева на..

публикувано на 17.03.24 в 15:48

"Монтана" се справи с "Берое"

Волейболистите на Монтана победиха с 3:1 гейма при гостуването си Берое /Стара Загора/ в среща от 22-ия последен кръг от редовния сезон на първенството на Супер Волей. Берое поведе в резултата след 25:23 точки. Момчетата на треньора Даниел Пеев до края не позволиха на съперника да вземе друга част и след 25:17, 25:16 и 30:28 се поздравиха с успех...

публикувано на 17.03.24 в 15:42

"Ботев II" надви "Дреновец" с 2:1

Дублиращият отбор на Ботев победи Дреновец с 2:1 в мач от Северозападната Трета лига. Това беше едва петата победа на отбора, воден от Ивайло Димитров в кампанията. Домакините вкараха двата гола през първото полувреме. Още в 4-ата минута Иван Нешков отбеляза за 1:0. В 22-ата минута Георги Георгиев стреля от дистанция удари гредата, а при добавката..

публикувано на 17.03.24 в 15:38