Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наградиха видински волейболистки

Снимка: Радио ВИДИН

Грамоти за спечеленото III-то място на Държавния шампионат по волейбол за кадетки получиха състезателките на  "Бдин-Вида". Наградите бяха връчени от кмета на община Видин Огнян Ценков. Следващата седмица предстоят нови състезание,  каза старши треньорът на клуба Снежанка Гечева:

"Ще участваме на финали на ученическите игри 8-10 клас с Кристина Георгиева, друга част от момичетата заминаваме във Варна на финали при момичета до 13 години. От 24 юни трябва да сме на финали на държавното първенство за прекадетки. Всяка свободна минута използват децата да учат, за да може да си оформят успеха, защото за нас това е много важно. Искам да изкажа своята благодарност към Общината за всички условия и финансовата помощ. Благодарности и към децата за труда, към родителите им, на Управителния съвет в лицето на Пламен Стефанов и на видинската общественост. Надявам се и ние да продължим да се трудим и да радваме нашите деца с по-добро представяне."

На турнира в София индивидуалната награда за най-добър блокировач получи Мила Илиева от Волейболен клуб "Бдин-Вида".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Приключи Първият шахматен турнир за Купата на Община Ружинци

Първи турнир по шахмат за Купата на Община Ружинци се проведе в село Дреновец. Турнирът е организиран от сдружение "Достоен живот 22". От Общината е осигурен награден фонд за участниците. 36 се включиха в турнира.  С първи шахматен ход на масата кметът на Ружинци Александър Александров даде началото. Купата спечели Петър Цаков от Козлодуй, съобщи..

публикувано на 25.04.24 в 15:18

Съдии от столицата за мача на "Бдин" в събота

Съдийска бригада от София ще ръководи срещата от 30-ия кръг на Втора футболна лига между отборите на "Бдин" Видин и "Литекс" Ловеч. За главен съдия е определен опитният арбитър Димитър Буров, който е служител на НСО, ще му помагат Мартин Ангелов и Владимир Велев. Четвърти съдия Валентин Стефанов, съдийски наблюдател Иво Боев. Срещата е в събота, 27 април,..

публикувано на 25.04.24 в 14:21

Денислав Сталев ще ръководи дербито във Варна

Денислав Сталев бе назначен да бъде главен съдия на дербито на 30-ия кръг на Втора лига във Варна. В събота, от 13:15 часа, арбитърът ще изведе футболистите на лидера "Спартак" и гостите от "Монтана", които са на четвърто място в класирането. Негови помощници ще бъдат Желязко Пилатов и Месут Ахмедов. Четвърти арбитър е Георги Стоянов, а делегат на..

публикувано на 25.04.24 в 14:05

"Монтана" губи защитник за гостуването във Варна

Централният защитник на футболния "Монтана" Костадин Илиев е със спрени състезателни права за един мач, реши Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз. Бранителят получи червен картон в домакинската среща с "Беласица" /Петрич/ и ще изтърпи наказанието си този кръг, когато "Монтана" гостува на "Спартак" /Варна/. Илиев ще трябва да заплати и..

публикувано на 25.04.24 в 13:30

Секунди не стигнаха на баскетболистките на "Монтана" за титлата

Баскетболистките на "Монтана" бяха на крачка от спечелване на шампионската титла. Момичетата на треньора Преслав Пешев загубиха с 66:67 точки мач №5 в Стара Загора срещу "Берое". Така след три победи от пет срещи във финалния плейоф старозагорчанки взеха златните медал за четвърта поредна година. Мачът в зала „Общинска" вървеше кош за кош, без..

публикувано на 25.04.24 в 12:51

Шампионът по баскетбол при жените става ясен днес

"Берое" и "Монтана" излизат в пети решителен мач, за да определят новият носител на титлата по баскетбол при жените. Срещата е тази вечер, от 18.30 часа, в зала "Общинска" в Стара Загора. Наставникът на "Монтана" Преслав Пешев се надява на добра игра и успех: "Осем мача през сезона - 4:4, значи шансовете са 50 на 50. Ще дадем със сигурност..

публикувано на 24.04.24 в 13:05

Петър Колев е новият наставник на "Монтана"

Петър Колев пое "Монтана". Специалистът сменя на поста Николай Митов, който пък бе представен, като новият наставник на "Септември"/София/. За последно роденият в Хасково Петър Колев бе начело на "Беласица"/Петрич/ заедно със Светлан Кондев. Двамата отново се събират на стадион "Огоста", а до дни ще станат ясни още двама от екипа му – треньор на..

публикувано на 24.04.24 в 08:13