Успешно премина операцията на Зара от Видин

2
Снимка: Личен архив

Успешно е преминала операцията на малката Велизара от Видин. Операцията е проведена в болница в турския град Истанбул. Зара е добре, възстановява се, каза за Радио ВИДИН майката на Зара, Йорданка Стефанова.

"Операцията на Зара премина успешно, тя се чувства добре, щастлива е, защото вече сме си у дома. Кампанията остава активна поради нуждата от последваща рехабилитация, лечение, прегледи, консултации. Тя се усмихва постоянно, имахме проблем само след първата интервенция, но сега всичко е наред. Очакваме да премахнат конците, за да можем да започнем с активна рехабилитация."


Преди дни видинският бизнесмен - Вилхелм Павлов дари над 6000 лева за лечението на Велизара, събрани от празненството за 60-годишния му юбилей.  


"Искам да използвам момента и да благодаря от сърце на господин Вилхелм Павлов, средствата, които той дари ще отидат за предстоящата ни рехабилитация, която се надяваме да е в края на месеца. Зара е едва на 6 години и е едно прекрасно, мило дете, което няма други мечти освен да оздравее, за да играе с всички останали деца" - допълни Йорданка Стефанова.


В кампанията за набиране на средства се включиха много държавни институции, семейството получава помощ и подкрепа от много хора, затова и не губят надеждата за едно по-добро утре. 


Кампанията продължава, а желаещите да помогнат могат да направят дарение:

Paypal: ystefanovav@gmail.com
Титуляр: Велизара Василева Богоева
IBAN (EUR): BG88UBBS80021452136010
IBAN (BGN): BG32UBBS80021074421540
Банка: Обединена Българска Банка
SWIFT код: UBBSBGSF
Адрес: гр. София, бул. Витоша 89Б
Help Karma: https://www.helpkarma.com/help/zapaziusmivkata

Галерия

Вижте още

Kола се блъсна в заведение пред бензиностанция в Монтана

Отнето предимство е причината за инцидента , поясняват от ОД на МВР- Монтана.  Водач на автомобил със софийска регистрация, излизайки от бензиностанцията, не спира на знак СТОП и извършва ляв завой, при който отнема предимството на движещия се по булевард "Александър Стамболийски" автомобил, управляван от 19-годишен жител на Монтана. Младият водач..

публикувано на 19.07.19 в 11:02
MD Elektronik

Правят първа копка на втори завод във Враца

Във Враца правят първа копка на нов завод. Теренът за производствената мощност е между ж.к. "Сениче" и квартал Кулата. Той беше купен от "Теклас България" с намерението за изграждане на каучукови изделия за автомобилната промишленост. Церемонията е от 13.30 часа, съобщиха от общинската управа на града.  В рамките на няколко месеца, т ова е..

публикувано на 19.07.19 в 09:45

Самодейци представят на Роженския събор песни и танци от Видинско

Пет читалища ще представят Видинска област на започващия днес Събор на народното творчество и животновъдство "Рожен – Наследство в бъдещето 2019" . За първи път на сцената под връх Рожен ще излязат певците и танцьорите на село Бойница , каза секретарят на местното читалище Ирина Станкова: "Ще участваме с певческа група, с танцова група и показ на..

публикувано на 19.07.19 в 08:52

Продължава авиационното пръскане срещу комари във Видинско

Поредната инсектицидна обработка срещу комари ще бъде извършена на 20 юли, събота, чрез авиационно третиране на площи по поречието на Дунав, които се намират на територията на област Видин . За това информират от Министерството на земеделието, храните и горите и Българската агенция по безопасност на храните, като уточняват, че третирането ще бъде..

публикувано на 19.07.19 в 08:18

Започва програмата за празника на Вършец

Програмата за "Празника на курорта, минералната вода и Балкана - Вършец 2019“ започва днес, 19 юли, с поредица от безплатни кинопрожекции. Тя ще продължи с различни сбития до 17 август, като Общината се е постарала да задоволи интересите на всички жители и гости на града, каза за Радио Видин кметът на курортния град Иван Лазаров : „Постарали..

публикувано на 19.07.19 в 07:40
МБАЛ

Отказаха регистрация на новото ръководство на болницата във Враца

Нередовни документи провалиха регистрацията в Търговския регистър на новото ръководство на Многопрофилната болница за активно лечение "Христо Ботев" Враца. Заради съществени нарушения в предоставените формуляри, старото ръководство с изпълнителен директор Евгени Любенов и председател на съвета на директорите Цветанка Димова запазва позициите си...

публикувано на 18.07.19 в 22:00

Снимката на 18 юли 2019 година

До края на месец септември ще завършат дейностите по реконструкцията на Централната пешеходна зона във Видин. В този срок ще бъде монтирано видеонаблюдението, както и новото градско обзавеждане, съобщи пред журналисти ръководителят на обекта инж. Благой Андонов. Той обясни на какъв етап са строително-монтажните работи към момента. Деца от..

публикувано на 18.07.19 в 18:00