Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана гостува на Спартак /Варна/

Снимка: архив

Монтана гостува на Спартак /Варна/ в среща от 9-ия кръг на Втора лига. Двубоят е в събота от 18 часа. Тази сутрин монтанци заминаха за Добрич, където след обяд ще направят последна тренировка преди срещата със "соколите". 

Наставникът на Монтана Владимир Иванов – Фугата няма проблеми с контузени и наказани играчи. Нападателят Мирослав Антонов и крилото Борислав Дамянов отпаднаха от групата, а десният бек Галин Ташев се завърна. Монтанци не са имали официален мач от 31 август, когато биха с 1:0 при гостуването си Локомотив /София/. В последния кръг Спартак /Плевен/ не се яви на стадион "Огоста". Според треньорския щаб това не се е отразило на игровия ритъм на отбора.

От БФС назначиха за главен съдия на мача Спартак /Варна/ - Монтана Ивелин Занев, с помощници Мирослав Марков и Калин Киров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Откриха обновена спортна площадка в Монтана

Още една спортна площадка ще могат да използват жителите на Монтана за масов спорт. Тя се намира зад зала „Младост". Изградена е преди повече от 10 години с европейски средства. Сега Общината я възстанови и ще може да ползва от всички живеещи в най-големия жилищен квартал в града „Младост", както и всички останали", каза кметът на Монтана..

публикувано на 16.04.24 в 17:22

Наближава крайният срок за заявки за участие във футболен турнир в Мездра

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXII открит турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра, съобщават от местната управа.  Заявки за участие се приемат до 26 април (петък) в стая №304, ет. 3 на Община Мездра, при Жанета Маринова - ст. експерт "Спорт и младежки дейности". До тази дата водачите на отборите трябва..

публикувано на 16.04.24 в 14:29

Тенисисти от Роман представят Северозапада на финали

Възпитаниците на романското СУ „Васил Левски" класираха две свои формации за финалите по тенис на маса от тазгодишното издание на „Ученически игри 2024", похвалиха се от учебното заведение. Селекциите от града край река Искър спечелиха зоналните надпревари в Северозапада срещу опоненти от областите Враца, Монтана и Видин. Юношите от Роман във..

публикувано на 16.04.24 в 09:10

Белоградчик събра българския елит в канадската борба

В Белоградчик се проведе 28-мото Държавно първенство по канадска борба за юноши, мъже, жени и ветерани.  В състезанието участваха най-добрите състезатели на България.  Победителите ще представляват България на Европейското първенство през месец май в Братислава, Словакия и на Световното първенство през месец август в Кишинев, Молдова. По..

публикувано на 15.04.24 в 15:04

Малките волейболисти от Монтана спечелиха турнир в Ловеч

Децата на ВК Монтана спечелиха турнира по мини - волейбол в Ловеч.  Момчетата на треньора Цветомир Цветанов записаха 6 победи от 6 мача, всичките с по 2:0 гейма.  Малките монтанци се наложиха над отборите на Осъм /Ловеч/, Раковски /Севлиево/ и Тетевен волей /Тетевен/.  "Искам да поздравя моите момчета за добрата игра. Мисля, че заслужено сме..

публикувано на 15.04.24 в 14:52

Боксьорите от Монтана със злато и бронз от Купа "България"

Златен и бронзов медал спечелиха бокьорите на СК Спарта /Монтана/ на държавното първенство за „Купа България" за ученици 13-14 годишни в Плевен.  Треньорът Доброслав Добрев – Додо разчита на 10 състезателя в 9 различни категории.  Светлин Иванов спечели златен медал в категория до 90 кг.  В първата си среща той победи противник от Благоевград с..

публикувано на 15.04.24 в 14:46

Успешен уикенд за футболистите от школата на Локомотив (Мездра)

Две победи,един равен и една загуба за момчетата от школата на "Локомотив" Мездра този уикенд. Най-малките футболист от Футбол 5  направиха страхотно завръщане срещу доста по-големите си съперници от ФК "Оряхово". След като изоставаха с 5:2, играчите проявиха характер и успяха да изравнят в последното полувреме за крайното 5:5. Попаденията..

публикувано на 15.04.24 в 14:40