Eмисия новини
от 20.00 часа

Последни новини

Всички новини: днес | вчера
ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО
към 19.00 часа на 09.08.2020
СОФИЯ-ГРАД Прогноза за времето 1

Най-четени

Бизнес

До края на годината се очаква ръстът на българската икономика да се свие с около 7%, а безработицата на достигне двуцифрено число , прогнозираха от Търговско- промишлената палата. По-трудно ще бъде и..

Компании

Богатството на шефа на Фейсбук Марк Зукърбърг вече е над 100 млрд. долара. Това сочат данни от рейтинга на милиардерите на Блумбърг, съобщиха информационните агенции, цитирани от БТА. Зукърбърг вече е..

Бизнес

Днес е Международният ден на бирата, който се отбелязва в първия петък на август от 2007 г. Инициативата започва в Санта Крус, щата Калифорния. Като световен празник се отбелязва в  207 градове в 50 държави на..

Банки

Депозитите в банковата система ще продължат да се увеличават, докато кредитната активност ще се забави, прогнозират в тримесечния си бюлетин от Асоциацията на търговските банки. Тази тенденция е в следствие на забавената икономическа активност заради кризата от Covid-19 Средните лихвени..

"Всяка беда е временна, изкуството и човешкото общуване са вечни" – с тези думи кметът на община Банско Иван Кадев откри XXIII Международен джаз фестивал Банско. Той благодари на всички за обичта към..