Eмисия новини
от 19.00 часа
Политика

България като цяло стои „много добре“ по пътя към еврозоната и влизането ѝ по план през 2023 г. е „напълно обозримо“, заяви в интервю за БНР управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева. В предаването „Неделя 150“ на програма „Хоризонт“...

Последни новини

Всички новини: днес | вчера
ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО
към 19.00 часа на 26.01.2020
СОФИЯ-ГРАД Прогноза за времето 1

Най-четени

Легендарния пианист Иво Погорелич се връща на българска сцена след 37-годишно отсъствие. Поканата идва от Софийската филхармония и нейния директор Найден Тодоров, с които тази вечер пианистът ще изпълни..

Региони

Видин и Плевен са предложени да бъдат общините, двигатели и основни центрове на растеж в Северозападния район в програмния период 2021-2027 година. Това съобщи заместник-министърът на регионалното развитие и..

Бизнес

Разходната част на българския бюджет трябва да се подобри, като се насочат повече пари към инвестиции в хората, заяви в специално интервю за..

България

В над 36 града на страната собственици и служители в ресторанти, кафенета, заведения за хранене и хотели от днес работят с жълти жилетки...

Бизнес

Неравенството между бедни и богати по света става все по-голямо, заяви пред БНР Макс Лоусън от „Оксфам“ - организацията, която ежегодно прави доклад за бедността в глобален план. Според него промяната, от която икономиката ни се нуждае, за да се справи с климатичните промени е същата,..