Концертното студио на Радио Варна посреща премиерния спектакъл "Писма на пясъка"

21-годишната авторка, завършила НГХНИ „Константин Преславски”, се изявява от няколко години в театрално студио „Шанс” на известния актьор от Драматичен театър „Стоян Бъчваров” Христо Христов. Той е убеден в актьорския талант на Биляна и много..

публикувано на 27.03.14 в 12:21

Росен Плевнелиев: Медийната регулация не е цензура, а въвеждане на ясни правила

Медийната регулация не трябва да бъде разглеждана като цензура върху медиите, а като въвеждане на общи правила, които биха направили журналистите по-свободни и независими. Това коментира президентът Росен Плевнелиев на среща с вицепрезидента на..

публикувано на 26.03.14 в 18:02

Генералните директори на БНР и на БНТ и вицепрезидентът на ЕBU с пресконференция за предизвикателствата пред обществените медии у нас

Генералните директори на БНР и БНТ - Радослав Янкулов и Вяра Анкова, съвместно с вицепрезидента на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) Клаудио Капон ще дадат пресконференция на 27-и март от 11 часа в Медия центъра на БНР (София, ул. "Драган Цанков"..

обновено на 26.03.14 в 14:25

Сесилия Атиас (Саркози) и медицинските сестри от процеса в Либия дават пресконференция в БНР

Бившата първата дама на Република Франция г-жа Сесилия Атиас (Саркози) пристига в София, за да се срещне с медицинските сестри от процеса в Либия. Срещата е със съдействието на журналистката Мария Димитрова-Пишо от Радио България. Петте..

обновено на 26.03.14 в 14:24

Дискусионно студио в програма „Днес” на Радио Шумен

На 28 март в програма „Днес” на Радио Шумен от 13 часа ще дискутираме темата „Инвестиции и доходи в Североизточния район за планиране през новия програмен период 2014-2020 година” . Специални гости ще бъдат вицепремиерът Даниела Бобева и..

публикувано на 26.03.14 в 13:25

Кубинският писател Леонардо Падура гостува в Културния център на Радио Пловдив

Кубинският писател Леонардо Падура ще представи романа си „Човекът, който обичаше кучетата” в Културния център на Радио Пловдив на 27.03.2014г./четвъртък/. Началото на срещата, инициирана от издателя на Падура в България ИК "Жанет 45", ще е в 18.30 часа...

публикувано на 26.03.14 в 13:04
Елисавета Каменичка е носителка на тазгодишния приз Жена на годината на Благоевград

Директорът на Радио Благоевград Елисавета Каменичка е „Жена на годината на Благоевград - 2014“

На Благовещение Радио Благоевград получи поредната блага вест -  директорът на Радиото Елисавета Каменичка  е носител на приза "Жена на годината на Благоевград за 2014 г.". Това е голямо отличие, тъй като вече в 12 поредни издания конкурсът отличава..

публикувано на 26.03.14 в 11:46

БНР представя изложба "Благовещение" на художничката Ралица Денчева

Българското национално радио представя новата самостоятелна изложба „Благовещение“ на художничката Ралица Денчева, която се открива навръх светлия християнски празник. Авторката представя маслена живопис и рисунки, посветени на красивия..

публикувано на 25.03.14 в 12:40

С поетично-музикален спектакъл в Голямото концертно студио на Радио Благоевград посрещнаха пролетта

Настъпването на астрономическата пролет се превърна във вълнуващ момент за гостите на Радио Благоевград, които препълниха Голямото концертно студио, за да присъстват на поетично-музикалната Радиопролет, организирана от Радио Благоевград и приятели...

публикувано на 24.03.14 в 17:42
Изложба на ученици от НХГ

Арт салонът на Радио Благоевград представя изложба на ученици от НХГ "Св.Св.Кирил и Методий"

Учениците от 11 "в" клас на Национална хуманитарна гимназия "Св.Св.Кирил и Методий" - Благоевград наредиха свои творби живопис, графика, дърворезба, дизайн в Арт салона на Радио Благоевград. Откриването не изложбата събра много приятели на авторите и..

публикувано на 21.03.14 в 12:38