Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Club Beats" на БНР представя Епизод 100 и празнува с парти

На 15-и декември 2013-а година (неделя) най-слушаното българско предаване за клубна електронна музика „Club Beats“, което се излъчва всяка неделя на вълните на програма „Хоризонт“ на Българското национално радио, ще отбележи юбилейния си Епизод 100. Специален гост в ефирния брой /19:00 ч. – 21:00 ч./ ще бъде световната звезда DJ Mark Кnight. Веднага след края на предаването екипът кани своята вярна аудитория на стилно парти.

Само две години след старта си предаването „Club Beats“ се наложи в националния радиоефир и вече е добре познато и обичано както от любителите на електронна музика, така и слушано от професионалисти. В продължение на две години всяка неделна вечер в продължение на два часа водещият Светослав Козловски представя най-доброто от света на клубната електронна музика. В ефира гостуваха много звезди не само от родната, но и световната сцена. Имена като DINKA, Jaytech, Andy Moore, Alexey Sonar, Matan Caspi звучаха за първи път в националния ефир в предаването „Club Beats“ на БНР.

Докато топ DJ доказваха защо са на върха, давахме възможност и на тези, които тепърва прохождат на електронната сцена, да се изявят и да покажат своя талант пред слушателите в цялата страна. Качествената музика винаги е била водеща за нас и смятаме да продължаваме по този път и в бъдещите ни броеве, отбеляза Светослав Козловски.

Слушателите на програма „Хоризонт“ познават Козловски и като водещ на вечерни новинарски емисии.

Повече за юбилейното събитие на предаването „Club Beats“ можете да видите в интернет на този адрес.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!