Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В ефира на БНР стартира „60 минути на директора“

Както мисля, така говоря – с тази латинска сентенция започна първото предаване „60 минути на директора“ Радослав Янкулов в ефира на програмите „Хоризонт“ и „Христо Ботев“ на Българското национално радио. Всеки последен понеделник на месеца от 11 до 12 часа директорът ще води открит и честен разговор със слушателите и ще информира за най-важното и най-интересното, което се случва в Националното радио. Янкулов ще излиза пред слушателите готов да поеме удари, да отговаря на всякакви въпроси, но и да получава букети.

Светослав Костов беше първият колега от Радиото, поканен в студиото на „60 минути…“ заради събитието на годината за БНР – присъждането на Голямата награда „Сирак Скитник“ на предаването „Спорт и музика“ на програма „Хоризонт“. Изпълнителният продуцент на „Спорт“ в БНР изтъкна трите най-важни аргумента, заради които екипът му получи голямата награда: динамиката на предаването, достоверността и екипността.

В петте минути на слушателите директният телефон 02 963 15 65 в студио 10 прегря. Времето стигна за четирима слушатели, които изказаха похвали за БНР и за инициативата му „60 минути…“. Много въпроси на слушатели постъпиха и в електронната поща на предаването 60minuti@bnr.bg.

Директорът Янкулов изброи новите неща в БНР – новата визия на www.bnr.bg, списанието на Радио България ZOOM BULGARIA, обновената програма на Радио София, конкурсът за № 1 между работещите в ефирните програми на БНР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!