Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любов и театър в ефира на БНР за 14-и февруари

Снимка: Борис Димитров

Българското национално радио е подготвило много интересни изненади за слушателите си по повод 14-и февруари – Деня на влюбените и виното.

Слушаме и гледаме „Нощен Хоризонт“ с гости актьорите Гергана Данданова и Юлиян Малинов. Приказна нощ очаква слушателите на „Нощен Хоризонт“ в първите часове на 14-и февруари. Във времето, когато Св. Трифон и Денят на влюбените се сливат в любовна прегръдка, двама актьори - Гергана Данданова и Юлиян Малинов, обвързани помежду си от любовта и театъра, ще бъдат гости на водещата Пламена Бачийска. Със стихове, музика, фонограми на култови филми, посветени на любовта, слушателите, за които ще има и много изненади, ще се потопят в царството на любовта, вълшебството на театъра и омаята на виното. Влезте с "Нощен Хоризонт" на БНР в радиоприказката, за да усетите духа на св. Валентин, Мелпомена и Бакхус. Това издание на предаването "Нощен Хоризонт" ще може да гледате и на живо на адрес: www.bnr.bg

Програма „Христо Ботев“ събира двойки в live от Несебър. Слушателите на програма "Христо Ботев" на БНР могат да си подарят романтично събуждане в Деня на влюбените - 14-и февруари, когато сутрешният блок на програма "Христо Ботев" – "Нашият ден", ще излъчва от залата за бракосъчетания в Стария Несебър. Влюбен изгрев и шепот на морски вълни през февруари, поезия, сватбен марш и вино от 6 до 10 сутринта с Мария Христова и Александър Райчев. Сред събеседниците са влюбени двойки, избрали да сключат брак в древния морски град точно на 14-и февруари.

Радио София обявява победителите от кампанията "Ритъмът на любовта". В рамките на кампанията, в продължение на две седмици, слушателите активно изпращаха снимки, стихове, спомени и любими песни на страницата "Ритъмът на столицата" във Фейсбук и събираха харесвания за описанието си на любовта - такава, каквато са я срещнали, такава, каквато я очакват, такава, каквато са я виждали през годините. Победителите ще се насладят на романтичните си награди навръх празника на влюбените - 14-и февруари.

Празнувайте 14-и февруари с програмите на БНР!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!