Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ученици застават начело на Радио Пловдив за ден в инициатива на "Джуниър Ачийвмънт" България

За тринадесета поредна година Радио Пловдив ще участваа в инициативата "Мениджър за един ден", организирана от Джуниър Ачийвмънт България. 

Инициативата в Пловдив ще премине под патронажа на кмета Иван Тотев. Десетки ученици ще прекарат един работен ден с топмениджъри, представители на държавни институции и частни фирми. 

За един ден днес и най-авторитетната регионална електронна медия Радио Пловдив ще се ръководи от "нов" Главен редактор. Всъщност, с неговите професионални ангажименти, свързани с взиманено на програмни решения и поставянето на оперативни задачи на репортерите на Радиото, ще се се нагърбят двама ученци. 

Те ще гостуват в Радио Пловдив и освен, че ще се запознаят с медията "отвътре", в рамките на ден, ще ръководят информационния екип на Радио Пловдив. Поставените от тях задачи и указания ще бъдат професионално изпълнени от репортерите на Радиото. 

Инициативата "Мениджър за един ден" се провежда ежегодно в над 200 страни в света и в нея участват водещи компании с утвърден авторитет на международните пазари. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!