Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Политически НЕкоректно" - новото предаване на Петър Волгин и Силвия Великова

Токшоуто започва на 3 и 4 октомври по програма „Хоризонт“

Снимка: Ани Петрова

"Политически НЕкоректно" – новото предаване на програма „Хоризонт“ на БНР започва на 3 и 4 октомври. Водещи ще са емблематични журналисти от националното радио. Всяка събота веднага след обедния осведомителен бюлетин пред микрофона ще застава Петър Волгин, а в неделя по същото време – Силвия Великова.

Двучасовото политическо токшоу ще представя много и различни гледни точки, без да дава предимство на една политически или идеологическа позиция. Всяко издание ще започва с коментар на водещия и ще бъде посветено на конкретна тема – политическата новина на деня или определяща бъдещето тенденция, случващото се в страната или ставащото в чужбина. 

Гости в студиото ще коментират конкретно събитие или глобална тенденция, но думата ще имат и слушателите – чрез анкети преди предаването и активна обратна връзка през профила на предаването в социалните мрежи.

Очаквайте „Политически НЕкоректно“ с Петър Волгин на 3 октомври и със Силвия Великова на 4 октомври, от 12.15 ч. в ефира на програма „Хоризонт“! 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!