Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

100 KILA в ефира на Радио Варна

Хип-хоп предаването му "Wave Check" стартира на 20 март

Рапърът 100 KILA влиза в ефира на Радио Варна. Авторското му предаване му Wave Check ще се излъчва всяка събота от 22.00 часа до полунощ. Първото издание е на 20 март.  

"Радиото е новото модерно! Сверете часовника си със света! На път съм да сбъдна най-голямата ми мечта, а именно да бъда радиоводещ в любимото ми Радио Варна. Всяка събота от 22:00 до полунощ – "Wave Check" с мен, 100 KILA, казва рапърът с рождено име Явор Янакиев. 

Всяка седмица "Wave check" ще представя класация на хитовете на българската хип-хоп сцена и оригинална класация на най-актуалните заглавия в САЩ, Германия, Франция, Испания, Румъния, Русия и др. Феновете ще се включват на живо в предаването по телефона и през социалните мрежи.  

Слушателите в родната на 100 KILA Варна, както и в целия регион от Добрич до Несебър, ще могат да слушат "Wave check" в ефира на Радио Варна, а феновете му от цялата страна и чужбина – в реално време през http://player.bnr.bg/  

Какво прави 100 KILA по време на пандемията, какво свързва вълните в хип-хопа и вълните на морето, как се променя рапът под влияние на технологиите и какво да очакват феновете от новото предаване "Wave Check", чуйте в интервюто на Мартин Николов от Радио Варна: 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!