Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

100 KILA и Wave Check – вече в неделя от 22 ч. по Радио Варна

Хитовото предаване „Wave Check” с автор и водещ Явор Янакиев 100 KILA вече ще звучи всяка неделя от 22 ч. до полунощ в ефира на Радио Варна. Първото неделно издание е на 6 юни.

Само два месеца след старта си, „Wave Check” вече се превърна в най-очакваното хип-хоп предаване в радиоефира и социалните мрежи. Хиляди млади хора от страната и чужбина слушат и гледат водещият 100 KILAи неговите гости, задават въпроси, коментират и се включват на живо в предаването. Огромна част от зрителите на стрийминга са българи от цял свят.


В летните нощи след смекчаването на пандемичните мерки, 100 KILA и екипът на Радио Варна избират предаването да е в ефир в неделната, а не в съботната вечер, за да могат феновете му да слушат любимия си водещ и неговите гости, както и очакваната тематична седмична класация Top 10.

Слушателите във Варна и целия регион от Дуранкулак до Малко Търново ще могат да слушат „Wave Check“ в ефира на Радио Варна, а феновете му от цялата страна и чужбина – в реално време през http://player.bnr.bg/, както и в профила на предаването във Фейсбук



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!