Работа в БНР

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - звукорежисьор в дирекция „Музикална къща БНР“, сектор „Музикален звукозапис“

публикувано на 13.02.20 в 17:35
Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - звукорежисьор в дирекция „Музикална къща БНР“, сектор „Музикален звукозапис“. Задължения на заемащия длъжността: ·   Да изготвя студийна звукозаписна продукция – фондова, оперативна, за международен обмен и да осъществява директни радиопредавания и озвучавания; ·   Да ...

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - старши вътрешен одитор в отдел „Вътрешен одит“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността - старши вътрешен одитор в отдел „Вътрешен одит“ . Основни функции и задължения на заемащия длъжността: •  осъществява дейността по вътрешен..

публикувано на 18.04.18 в 12:42

Българското национално радио обявява конкурс за попълване състава на Смесения хор с артист-хористи – тенори и алт

Българското национално радио обявява конкурс за попълване състава на Смесения хор с артист-хористи – тенори и алт. Конкурсът ще се проведе на  4 май 2018 г. от 11 ч.  в репетиционното помещение на хора – ул. "Г. С. Раковски" № 108.  Кандидатите да бъдат..

публикувано на 02.04.18 в 12:35

БНР обявява конкурс за солист-оркестрант в групата на валдхорните на Симфоничния оркестър

Българското национално радио обявява конкурс за попълване на състава на Симфоничния оркестър със солист-оркестрант в групата на валдхорните. Конкурсът ще се проведе на 30 април от 12.00 часа в Първо студио на Радиото. Изискване за заемане на..

публикувано на 26.03.18 в 15:10

БНР обявява конкурс за солист-оркестрант в групата на виолончелите на Симфоничния оркестър

Българското национално радио обявява конкурс за попълване на състава на Симфоничния оркестър със солист-оркестрант в групата на виолончелите. Конкурсът ще се проведе на 30 април от 10.00 часа в Първо студио на Радиото. Изискване за заемане..

публикувано на 26.03.18 в 15:07

БНР обявява конкурс за концертмайстор по заместване в групата на виолончелите на Симфоничния оркестър

Българското национално радио обявява конкурс за попълване на състава на Симфоничния оркестър с концертмайстор по заместване до връщане на титуляр в групата на виолончелите. Конкурсът ще се проведе на 30 април от 10.00 часа в Първо студио на..

публикувано на 26.03.18 в 15:04

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукоинженер“ в Дирекция „Техника“, сектор „Технологично развитие, проектиране, внедряване, обучение“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността „звукоинженер“ в Дирекция „Техника“, сектор „Технологично развитие, проектиране, внедряване, обучение“ Изисквания за заемане на длъжността: ·..

обновено на 22.11.17 в 11:07

БНР набира кандидати за участие в подбор за длъжността – младши вътрешен одитор в отдел "Вътрешен одит"

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – младши вътрешен одитор в отдел "Вътрешен одит" Основни функции и задължения на заемащия длъжността: ·   осъществява дейността..

обновено на 03.10.17 в 11:06

БНР набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – редактор в Новинарския център на програма „Хоризонт“

Българското национално радио набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността – редактор в Новинарския център на програма „Хоризонт“ Задължения на заемащия длъжността: ·   да следи и да бъде запознат всекидневно с..

публикувано на 30.08.17 в 16:43

БНР обявява подбор за заемане на длъжността експерт, връзки с обществеността в отдел „Връзки с обществеността и събития“

Българското национално радио обявява подбор за заемане на длъжността – експерт, връзки с обществеността в отдел „Връзки с обществеността и събития“.   Задължения на заемащия длъжността: ·  да участва при разработването на PR-стратегия на БНР и в нейната..

публикувано на 12.07.17 в 15:37

БНР обявява подбор за заемане на длъжността ръководител отдел „Връзки с обществеността и събития“

Българското национално радио обявява подбор за заемане на длъжността – ръководител отдел „Връзки с обществеността и събития“.   Задължения на заемащия длъжността: ·  да ръководи, организира, координира и контролира дейността, свързана с функционирането..

публикувано на 12.07.17 в 15:28