БНР представя изложба "Благовещение" на художничката Ралица Денчева

Българското национално радио представя новата самостоятелна изложба „Благовещение“ на художничката Ралица Денчева, която се открива навръх светлия християнски празник. Авторката представя маслена живопис и рисунки, посветени на красивия..

публикувано на 25.03.14 в 12:40

С поетично-музикален спектакъл в Голямото концертно студио на Радио Благоевград посрещнаха пролетта

Настъпването на астрономическата пролет се превърна във вълнуващ момент за гостите на Радио Благоевград, които препълниха Голямото концертно студио, за да присъстват на поетично-музикалната Радиопролет, организирана от Радио Благоевград и приятели...

публикувано на 24.03.14 в 17:42
Изложба на ученици от НХГ

Арт салонът на Радио Благоевград представя изложба на ученици от НХГ "Св.Св.Кирил и Методий"

Учениците от 11 "в" клас на Национална хуманитарна гимназия "Св.Св.Кирил и Методий" - Благоевград наредиха свои творби живопис, графика, дърворезба, дизайн в Арт салона на Радио Благоевград. Откриването не изложбата събра много приятели на авторите и..

публикувано на 21.03.14 в 12:38

БНР има вече и мобилно приложение за Android

Българското национално радио вече разполага с официално мобилно приложение за смартфони и други мобилни устройства с операционната система Android. До дни безплатното мобилно приложение ще бъде достъпно и за потребителите на Аpple iOS, Blackbery   и..

публикувано на 20.03.14 в 15:04

Изложба под мотото „Позитивна медийна среда”

Ученици от НУ „И.Р. Блъсков” ще представят творбите си в Артсалона на Радио Шумен. Експозицията е част от проявите включени в проекта ”Насърчаване на ученето, чрез позитивна мейдина среда” -  Коменски, Реджио 2013-2015 г . , в който си партнират ЦДГ..

публикувано на 20.03.14 в 11:58

БНР ще представи пред българските медии звездите на Националния балет на Испания преди спектакъла им в София

Българското национално радио ще представи пред българските медии звездите на Националния балет на Испания и директорът на формацията - Антонио Нахаро, преди спектакъла им в София. Срещата с журналистите ще се състои на 24-ти март от 11: 00 ч. в „Медия..

публикувано на 20.03.14 в 11:35

„Велин Рок Блок” празнува брой № 1000 в ефира на Радио Пловдив

Двойна доза рок и метъл музика, нестандартни класации и интересни гости могат да очакват меломаните в навечерието на „Велин Рок Блок” № 1000 по Радио Пловдив. Юбилейното издание на най-дълголетното предаване за рок в българския радиоефир ще бъде с удвоено..

публикувано на 19.03.14 в 15:14

„Облачета ” в Артсалона на Радио Шумен

Радио Шумен и Виктория Ковчазова ви канят на промоцията на нейната първа авторска книга със стихотворения и гатанки за деца „Облачета”. Илюстрациите в изданието са дело на дъщерите  на автора – Славина и Димана Ковчазови. Редактор на изданието е проф...

публикувано на 18.03.14 в 14:14

Сдружение „Гаврош“ – Варна празнува своя 20-годишен рожден ден в Арт салона на Радио Варна

Сдружение "Гаврош" е неправителствена и нестопанска организация, създадена през 1994г. от група инициативни граждани от гр. Варна, загрижени за съдбата на децата, останали без дом и родителска грижа. На празника по случай юбилея гост беше и г-н..

публикувано на 15.03.14 в 12:53

JAZZiT започва с Васил Петров

"Музикална къща БНР" дава старт на второто издание на фестивала JAZZiT с концерт на Васил Петров, който ще се състои на 29-и април от 19:00 часа в столичната зала "България". Музикалното събитие е посветено на   Световния ден на джаза – 30-и април...

публикувано на 14.03.14 в 10:45