Открива се Мото сезон 2011 г. в Благоевград

Мотоклуб „Кралете на пътя“ и Радио Благоевград организират на 3-и април, неделя, от 10.00 часа на полигона до картинг-пистата край Благоевград откриване на Мото сезон 2011. Програмата ще започне с водосвет, а почетната мотообиколка на Благоевград стартира в..

публикувано на 30.03.11 в 07:59

„Да посрещнем пролетта на чисто”

Екипът на Радио Благоевград посрещна пролетта „на чисто” след като в съботния ден направи образцово почистване на района на Радио-телевизионния център. В инициативата се включиха и колеги от БНТ- Пирин, а специално съдействие с техника и инвентар оказа..

публикувано на 21.03.11 в 12:53

Звезди в радиото

       В музикално-продуцентския комплекс на Радио Благоевград  се проведе първото издание на конкурса „Звезди в радиото“. Конкурсът бе съвместна инициатива на Радио Благоевград, Националната хуманитарна гимназия „Св.св.Кирил и Методий“, със съдействието..

публикувано на 21.03.11 в 12:36

Пролет в Радиото

       Цялото „кралско семейство” на детската вокална формация „Мая” към ОДК – Благоевград изпълни с усмивки и настроение сцената на Концертното студио на Радио Благоевград. Спектакълът „Принцеса Пролет” на малките чаровници разчуства не само родителите, а и..

публикувано на 21.03.11 в 09:49

Радио Благоевград се включва в националната кампанията на SOS детски селища

С протегна ръка, проявена толерантност и професионализъм, Радио Благоевград ще се включи и тази година при реализиране на новата кампания на SOS детски селища. В писмото, което получихме от г-н Пламен Стоянов - национален изпълнителен директор на SOS Детски..

публикувано на 18.03.11 в 12:59

Радио Благоевград и Иван Дяков организират благотворителен концерт

„Приятели – братя” 24 март – четвъртък, 19 часа, зала „Яворов” Благоевград С участието на танцови ансамбли – „Мераклии”, „Пиринска китка”, „Веселие”,  „Силвана денс” и гост-изпълнители от Република Македония, сестри Филатови и Ивана Дякова. Вход –..

публикувано на 18.03.11 в 10:13

Българското национално радио започва кампания „Помощ за приятели в беда”

С кампанията „Помощ за приятели в беда” Българското национално радио изразява съпричастност към трагедията, сполетяла японския народ след катастрофалните бедствия. Кампанията започва с концерт на Детския хор на Българското национално радио с диригент акад...

публикувано на 18.03.11 в 08:18

Радио Благоевград е най-слушаната радиостанция в община Благоевград

Радио Благоевград е най-слушаната радиостанция в община Благоевград – това показват данните от последното социологическо проучване на агенция „ Market Links ”. 42 процента от жителите на общината ни слушат ежедневно. На второ място в..

публикувано на 10.03.11 в 10:15

Един неразделен клас в Радио Благоевград

В препълнена зала на Концертното студио на Радио Благоевград, учениците от музикалната паралелка на НХГ ,,Св.св. Кирил и Методий” представиха  концерт на  випуск 2011 година. Сред дошлите да се насладят на изпълненията на младите бяха директорът на РИО..

публикувано на 10.03.11 в 08:52

„На високи токчета” в Радио Благоевград

Вечерно развлекателно предаване Всеки четвъртък от 21.00 до 23.00 ч. Водещ: Антоанета Гулева Кога жената за първи път се чувства дама? Когато за първи път си слага червило, отива на първа среща, след абитуриентския си бал...? Не, когато за пръв път се качи..

публикувано на 01.03.11 в 12:19