До 50 см сняг в Пирин

До 50 сантиметра е снежната покривка на места в Пирин планина от местността "Бетоловото" в посока хижа "Яворов". В планината днес е рисковано за туристите. Група от около 25 човека извършва преход днес пеша до хижата, част от туристите..

публикувано на 30.10.10 в 09:49

Вече седмица близките на издирваната Ангелина Ангелова от Радомир, нямат никаква информация за момичето.

 Вече седмица близките на издирваната Ангелина Ангелова от Радомир, нямат никаква информация за момичето. 15- годишната тийнейджърка напуснала дома си миналата събота в 15 ч., облечена с черна шуба до над коленете, тъмно сини дънки, черна блуза със сини..

публикувано на 30.10.10 в 09:05

Парламентарната група на ДПС и ръководството на партията се събират на изнесено заседание в Банско

  Парламентарната група на ДПС и ръководството на партията се събират на изнесено заседание в Банско. Очаква се там представителите на движението да обсъдят позиции по бюджета, както и Стратегията за развитие 2020. Още през изминалата седмица ДПС казаха,..

публикувано на 30.10.10 в 07:49

Празик на кестена ще се проведе в село Брежани

  Уникален празник на кестена днес ще обедини с музика и фолклор малкото места в България, където тази култура вирее: Брежани, Петрич и Берковица. Организаторите на празника – новоучреденото сдружение ”Хора и традиции”, с активното съдействие на Апостол..

публикувано на 30.10.10 в 06:11

Над 20 нарушения за една седмица е установила Инспекцията по труда в Разлог

  15 нарушения по заплащане на труда и 6 нарушения по организация на работното време са установени в община Разлог за последната седмица, съобщават от Инспекцията по труда. Извършени са общо 24 извънредни проверки предимно в предприятия за производство на..

публикувано на 29.10.10 в 14:12

До края на годината тръжните процедури за лотове 1 и 4 на автомагистрала Струма ще са готови и 2011-а година стартира

  До края на годината тръжните процедури за лотове 1 и 4 на автомагистрала Струма ще са готови и 2011-a година стартираме . По- голямата трудност ще е с лотове 2 и особено три, този който минава през К ресненското дефиле. За тях ще искаме намесата на най-..

публикувано на 29.10.10 в 13:53

Състав на Кюстендилския административен съд отмени решение на Общински съвет Кюстендил за забрана на тютюнопушенето в питейни заведения и заведения за хранене и развлечение

  Състав на Кюстендилския административен съд отмени решение на Общински съвет Кюстендил за забрана на тютюнопушенето в питейни заведения и заведения за хранене и развлечение. Решението на съвета беше обжалвано в административния съд от адвокат Асен..

публикувано на 29.10.10 в 13:22

Едно от двете най-големи в Сандански училища Трето основно „Христо Ботев” днес тържествено чества Деня на народните будители

  Едно от двете най-големи в Сандански училища Трето основно „Христо Ботев” днес тържествено чества Деня на народните будители. Празничната програма училищното ръководство и педагогическият колектив умело съчетаха с награждаване на победителите в конкурса..

публикувано на 29.10.10 в 12:34

Под мотото „Да опознаем историята” Женска либерална мрежа и младежката организация на НДСВ започна национална дарителска кампания

  Под мотото „Да опознаем историята” Женска либерална мрежа и младежката организация на НДСВ започна национална дарителска кампания. В рамките на инициативата читалища, регионални библиотеки и други културни институции ще бъдат подпомогнати в усилията им да..

публикувано на 29.10.10 в 11:51

Гоцеделчевските полицаи ще се включат в неделя в протеста в София

  Гоцеделчевските полицаи ще се включат в неделя в протеста в София, който организира Синдикалната федерация на служителите в МВР. Миналата седмица пред сградата на МВР протестираха колегите им от Северна България. Около 40 полицаи от РУП Гоце Делчев ще..

публикувано на 29.10.10 в 11:50