Перник - отложено дело срещу престъпна група

  Неявяването на един от обвиняемите от пернишката седморка на Златко Баретата отложи делото за организирана престъпна група, което трябваше да се гледа днес. Кристиян Милчов излежава ефективна присъда в затвора в Бобов дол и не е бил редовно призован. Той..

публикувано на 09.09.10 в 11:20

Гоце Делчев - превозвачи готови за протести

Превозвачите от гоцеделчевско са готови на стачни действия ако бъде приета новата републиканска мрежа. Преди това обаче те ще водят преговори с управляващите.Трима от превозвачите в гоцеделчевско днес ще вземат участие в комисията по транспортна към..

публикувано на 09.09.10 в 10:44

Благоевград - 12 септември - посещение на премиера Бойко Борисов

  На 12 септември - неделя – от 9 часа в село Бело поле, община Благоевград в храма „Успение на Пресвета Богородица“ тържествена служба ще извърши Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Натанаил. Около 10.30 часа се очаква да пристигне премиерът..

публикувано на 09.09.10 в 09:58

Петрич - иззето незаконно гориво

  Служители на Икономическа полиция иззеха 1 330 л. незаконно гориво от бензинджия в Петрич. Това стана в рамките на проведена на територията на града специализирана полицейска операция по контрол на акцизните стоки. В операцията участваха служители на ОД..

публикувано на 09.09.10 в 07:56

Гоце Делчев - започна празника Рамазан Байрам

  От днес в продължение на три дни мюсюлманите празнуват свещения Рамазан байрам. Мюсюлманите в гоцеделчевско ще посрещнат подобаващо празника, тъй като преди броени дни получиха премиите за тютюна. Празникът Рамазан Байрам в гоцеделчевско започна с..

публикувано на 09.09.10 в 06:45

Областна администрация - Благоевград-доклад

  Днес областния т управител на Благоевградска област Валери Смиленов запозна служителите с доклада от извършена извънпланова проверка на Дирекция „Главен инспекторат” към Министерския съвет. Проверката обхваща периода 1.01.2007 година до 31.12.2009..

публикувано на 08.09.10 в 07:46

Благоевград - Гражданско сдружение "ЕКИП" против закриването на диспансерите

  Гражданско сдружение "ЕКИП" се обявява твърдо против закриването на четирите областни диспансера в Благоевград. Готвеното от здравното министерство преструктуриране на диспансерите чрез сливането им с МБАЛ – Благоевград няма как да запази..

публикувано на 06.09.10 в 09:18

Благоевград, Кюстендил, Перник - 125 години от Съединението

  С поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на загиналите в борбите за съединението на България в Благоевград ще бъде отбелязана 125-та годишнина от обединението на Княжество България и Източна Румелия. На събитието са поканени представители на..

публикувано на 06.09.10 в 06:37

Банско - социална работилница за хора с увреждания

  Социална работилница за лица с увреждания ще заработи до месец в дневния център за лица с увреждания "Здравец"в Банско, съобщи зам.кметът на града Лазар Захов. Новата иницатива има за цел чрез своеобразна трудова терапия, да създаде трудови..

публикувано на 05.09.10 в 10:05

Сандански - откриване на нов туристически информационен център

  Днес ще бъде официално открит новият Туристически център в Сандански. На церемонията се очаква да присъства министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков или неговият заместник Иво Маринов. Туристическият център е съвместен проект на..

публикувано на 05.09.10 в 07:36