Гледайте на живо

Два автомобила са били запалени тази нощ в Перник

  Нисан „Микра“ е горял на улица “Благой Гебрев” в квартал “Изток”. Пожарът пламнал половин час след полунощ. Колата е собственост на 42-годишния перничанин Александър Петров и е изгоряла напълно. Причините за пожара не са установени. Води се разследване...

публикувано на 04.11.10 в 09:58

Столичанка превърна двор в пернишкото село Кралев дол в кучкарник

  Жената се настанила под наем в къща в една от махалите и приютила в двора 13 кучета. С лая си животните подлудили съседите на софиянката, които подали жалби при кмета Пламен Георгиев. При направената проверка не са открити нарушения, съобщи управникът...

публикувано на 04.11.10 в 08:18

Ремонтират Първо основно училище в Кюстендил

  В Първо основно училище Кюстендил започна ремонт на санитарните възли. Дейностите са по проект, спечелен от Община Кюстендил. Общата сума е 100 хиляди лева, като 18 хиляди от тях осигурява училището, останалите пари са от общинския бюджет. Ремонтът..

публикувано на 04.11.10 в 07:32

Редовно заседание ще проведе днес от 14 часа Общинският съвет в град Гоце Делчев

Дневният ред на заседанието е от 8 точки. Сред въпросите, които ще бъдат разгледани са: заповед на областния управител, отдаване под наем на помещение за търговска дейност в кметството на с.Корница, участие на Община Гоце Делчев в съвместен проект с..

публикувано на 04.11.10 в 07:16

В ОДК-Кюстендил има "Клуб на журналиста"

  От тази учебна година в Обединен детски комплекс- Кюстендил действа клуб на журналиста. 20-ина деца от пети до осми клас се занимават всяка събота под ръководството на Радка Демирева. В първия си час те получиха задачата да напишат материал в предпочитан..

публикувано на 04.11.10 в 07:03

Благоевград - значимо арт-събитие

  „Есен на Крали Марко-8“ е мотото на изложбата, открита снощи от представителството на СБХ в Благоевград. В изложбените зали на същия този адрес са експонирани творбите на емблематични имена в културното пространство на този град, като Христо Бараковски,..

публикувано на 04.11.10 в 06:47

Утре се очаква Кюстендилският окръжен съд да обяви присъдите срещу Ангел Христов, Пламен Галев и петима техни приближени

  Утре се очаква Кюстендилският окръжен съд да обяви присъдите срещу Ангел Христов, Пламен Галев и петима техни приближени. На проведеното в понеделник - 1 ноември заседание държавното обвинение поиска по 8 години лишаване от свобода за Пламен Галев и Ангел..

публикувано на 03.11.10 в 16:07

Вероятността от инциденти на строителството на автомагистрала "Люлин" е нараснала многократно през последните седмици

  Вероятността от инциденти на строителството на автомагистрала "Люлин" е нараснала многократно през последните седмици, заради работата на юруш, алармират от КНСБ и настояват да се засили контролът на аутобана. Обектът е рисков, тъй като се..

публикувано на 03.11.10 в 15:56

Кметът на Перник Росица Янакиева награди днес единият от откривателите на находището на древни риби на автомагистрала Люлин

  Кметът на Перник Росица Янакиева награди днес единият от откривателите на находището на древни риби на автомагистрала Люлин. Градоначалникът връчи на булдозериста Емил Матушев плакет на Община Перник, благодарствено писмо и книга за фестивала..

публикувано на 03.11.10 в 13:28

Изграждането на геотермална централа за отопление обмисля общинското ръководство в Сапарева баня

  Изграждането на геотермална централа за отопление обмисля общинското ръководство в Сапарева баня. Проектът, разработен от немски консорциум със средства от Световната банка, предвижда отнемане на част от температурата на минералната вода, с която..

публикувано на 03.11.10 в 13:26