Гледайте на живо

Заседание на Областната комисия по преброяване на населението в Кюстендил

  В Кюстендил се проведе първото заседание на Областната комисия по преброяването на населението и жилищния фонд през 2011-та година. Председател на комисията е заместник-областният управител Даниела Годинова. В състава й влизат представители на..

публикувано на 03.11.10 в 06:10

ОбС – Кюстендил обжалва решението на Административния съд за забраната за пушене

Общинският съвет в Кюстендил ще обжалва решението на Административния съд, с което бе отменена забраната за тютюнопушене в заведенията. Това съобщи на пресконференция председателят на ОбС Васил Иванов. Обжалването ще бъде направено в установения 14-дневен..

публикувано на 02.11.10 в 17:02

Строител на автомагистрала е паднал от 20 метра - има опасност за живота му

  Строител е паднал следобед от 20-метрова височина на автомагистрала "Люлин", съобщиха от ОД на МВР - Перник. Пострадалият е 20-годишен младеж от врачанско село.Настанен е в отделение "Реанимация" на пернишката болница. Има опасност за..

публикувано на 02.11.10 в 16:00

12 санкционирани водачи за три дни в Разлог

Пътните полицаи в Разлог извършват проверки на възлови пътни артерии в града и между населените места в района. Основно полицаите проверяват автомобилите за изправност на фаровете и гумите. Само за три дни са наложени вече 12 санкции на водачи за..

публикувано на 02.11.10 в 14:59

Курсисти от Детската полицейска академия гостуваха на директора на ОДМВР Кюстендил

Директорът на Областната дирекция на МВР в Кюстендил комисар Георги Джоглев посрещна днес курсистите от Детската полицейска академия в кабинета си и ги почерпи по случай предстоящия празник на полицията. От своя страна младите академици отправиха..

публикувано на 02.11.10 в 14:38

Туристи от Великобритания, Гърция са сред очакваните през новият зимен сезон в Банско

  Туристи от Великобритания, Гърция са сред очакваните през новият зимен сезон в Банско, съобщи Иван Обрейков маркетинг директор на Ски център Банско. На пистите и съораженията в Банско са инвестирани това лято повече от 12 милиона евро. Изградени са с..

публикувано на 02.11.10 в 13:34

ОДМВР – Кюстендил с нов главен разследващ полицай.

  ОДМВР – Кюстендил с нов главен разследващ полицай. Димитър Мицов новият главен разследващ полицай в ОДМВР – Кюстендил. Той поема ръководната длъжност след Ивайло Илиев. Димитър Мицов е 36-годишен, завършил е право, в системата на МВР работи от 2005 г...

публикувано на 02.11.10 в 12:57

Днес в ЮЗУ „Н. Рилски“ Благоевград бе представен сборникът „България и Грузия – политики към мюсюлманите“

  Днес в ЮЗУ „Н. Рилски“ Благоевград бе представен сборникът „България и Грузия – политики към мюсюлманите“. Той е съвместно издание на български и грузински учени и е в памет на проф. Роланд Комихидзе. Гост от държавният университет в Батуми бе проф...

публикувано на 02.11.10 в 12:52

Инвеститори от Русия и Италия са заявили интерес към индустриалната зона на Перник, съобщи кметът на общината Росица Янакиева

  Инвеститори от Русия и Италия са заявили интерес към индустриалната зона на Перник, съобщи кметът на общината Росица Янакиева. Чуждестранните бизнесмени са харесали бизнесзоната за изграждане на логистични паркове. Инвестиционните намерения ще бъдат..

публикувано на 02.11.10 в 12:40

Служебен ангажимент на адвокат Емил Велинов в Софийски градски съд отложи за пореден път делото за обида, заведено от общинските съветници от “Атака” в Дупница срещу братя Галеви.

  Служебен ангажимент на адвокат Емил Велинов в Софийски градски съд отложи за пореден път делото за обида, заведено от общинските съветници от “Атака” в Дупница срещу братя Галеви. Краят на процеса се отлага за 15 ноември, реши председателят на съда Ели..

публикувано на 02.11.10 в 12:38