Гледайте на живо

Протест на майки на наркозависими - „Не изваждайте децата ни от комуните, за да ги върнете в българските затвори, където ги чакат дрогата и смъртта!“

  Протест на майки на наркозависими - „Не изваждайте децата ни от комуните, за да ги върнете в българските затвори, където ги чакат дрогата и смъртта!“ Десетки наркозависими младежи от България, които са на лечение в испански комуни, са застрашени от..

публикувано на 02.11.10 в 12:08

Четирима социално слаби дупничани са били санкционирани след извършена проверка от Дирекцията за социално подпомагане

  Четирима социално слаби дупничани са били санкционирани след извършена проверка от Дирекцията за социално подпомагане, тъй като вероятно са продали ваучерите си за гориво. Въпреки че разполагат с документи за закупено твърдо гориво, то не е било открито в..

публикувано на 02.11.10 в 11:36

Почистващата фирма в Дупница е готова за поддържане на пътищата през зимния сезон

  Почистващата фирма в Дупница е готова за поддържане на пътищата през зимния сезон, съобщи управителят Костадин Мухчинов. С общо 5 камиона ще бъдат почиствани улиците в Дупница, 3 от които са комбинирани, 1 челен товарач и 1 малък камион. Наличната техника..

публикувано на 02.11.10 в 11:29

Акцизни стоки без бандерол и с неизяснен произход иззеха от склад в Гоце Делчев

  Акцизни стоки без бандерол и с неизяснен произход иззеха от склад в Гоце Делчев. Специализираната полицейска операция е по инициатива на Митническото бюро в Гоце Делчев след получен сигнал. Иззетото количество акцизни стоки без бандерол включва 113 стека..

публикувано на 02.11.10 в 11:19

17-годишен перничанин пребил и ограбил пастрока си

  17- годишен перничанин пребил и ограбил пастрока си. Късно снощи потърпевшият мъж подал сигнал в полицията за инцидента. Пред униформените, той казал, че синът на жената, с която живее, заедно с още трима непознати за него лица му нанесли побой и му..

публикувано на 02.11.10 в 09:35

Тийнейджъри откраднаха яке с пари от върастен радомирец почти пред очите му

  Тийнейджъри откраднаха яке с пари от върастен радомирец почти пред очите му. 81- годишният местен жител съблякъл връхната дреха и я сложил в количката, която дърпал. За броени секунди пред ресторант на улица Дупнишка в града, възрастният мъж се расеял...

публикувано на 02.11.10 в 09:32

Общинско жилище е изгоряло при пожар в Перник

  Общинско жилище е изгоряло при пожар в Перник. Къщата е на ул. “Пейо Яворов” в града и в нея живеела под наем 52- годишна жена, която се е отървала без изгаряния. Къщата се разгоряла снощи около 19,30 часа. Причините за пожара не са установени, днес..

публикувано на 02.11.10 в 09:22

Парламентарната група на Коалиция за България ще предложи идната седмица уточняващ текст към конфликтния чл. 55, ал. 4 от КСО

  Парламентарната група на Коалиция за България ще предложи идната седмица уточняващ текст към конфликтния чл. 55, ал. 4 от КСО, касаещ кога не се изплаща паричното обезщетение за майчинство. Това съобщи депутатът Ангел Найденов на среща с пернишки майки,..

публикувано на 02.11.10 в 06:34

Изграждане на паметна плоча на загиналите по време на войните от село Горна Козница, поискаха жители от населеното място

  Изграждане на паметна плоча на загиналите по време на войните от село Горна Козница, община Бобов дол, поискаха жители от населеното място в редовната седмична приемна на депутата Валентин Микев. Загиналите от селото са 37. За направата на плочата е..

публикувано на 02.11.10 в 06:21

Всички болнични заведения в област Кюстендил подадоха в срок - до 31-ви октомври, документи за пререгистрация

  Всички болнични заведения в област Кюстендил подадоха в срок - до 31-ви октомври, документи за пререгистрация - информираха от Районният център по здравеопазване. Документи са внесени от многопрофилната болница за активно лечение Кюстендил, общинската и..

публикувано на 02.11.10 в 06:20