Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Другите за нас


Несъмнено, през изминалите над 35 години в ефир Радио Благоевград със завиден професионализъм, остро перо и модерни журналистически похвати убедително успя да се утвърди като значим фактор в обществения диалог в региона и се наложи като водещ информационен източник, който успешно изпълнява основната си функция да информира и образова многобройните си верни слушатели и приятели.

Многократно съм имала приятната възможност да добия преки впечатления и опозная отблизо прекрасните журналисти от Радио Благоевград  като техен гост в редица радио предавания, дебати и събеседвания по различни обществено значими теми. Винаги след контактите ми с тях у мен е оставало усещането за диалогичност, обективност и принципност, отстояване на плурализъм на мненията и различните гледни точки.

Убедена съм, че и занапред целият  екип на Радио Благоевград  ще продължи да защитава своя отвоюван авторитет на независимо и безкомпромисно радио и да търси вярната посока за отразяване на събитията на деня, като провокира цивилизован диалог и обществени дебати и остане все така верен медиатор и глас на своята аудитория.

Инж.Д-р Меглена Плугчиева, народен представител, зам.-председател на Парламентарната комисия по европейски въпроси и контрол на европейските фондове, 41-о Народно събрание.

 



 


Радио Благоевград е една водеща медия, която наистина се утвърди, зае полагащото й се място. Отразява точно, коректно нещата.
Радио Благоевград като позиция, като ниво, като работа в екип – мога само да пожелая все така да продължава.

Валери Смиленов, управител на област Благоевград.

 



 

От 1973 година досега Радио Благоевград успя да се утвърди и наложи като водеща медия за югозападния регион, изграждайки се като независимо и обективно радио.
Благодарение на професионализма на екипа, обективността и бързината при отразяване на събитията, вие си спечелихте многобройна аудитория. Радио Благоевград  не само излъчва новини, то твори история вече четири десетилетия, преминавайки през ХХ в ХХI век.
Сигурен съм, че и в бъдеще ще търсите вярната посока и ще продължавате да сте не само информатор, но и приятел на слушателите си.
За годините, през които работим заедно екипът ви ме впечатли с непримиримостта на журналистически си дух в търсене на истината, както и с коректното й предаване на слушателите.
Горд съм че сме партньори и съм убеден, че сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще.

Петър Паунов, бивш кмет на Община Кюстендил



 


Партньорството между КНСБ и Радио Благоевград е традиционно добро и  то съществуа от години.
КНСБ е намерило в лицето на Радио Благоевград един истински рупор на истината и на доверието към новините, които правят хората на труда, генерирайки нашите ежедневни малки истини.
Радио Благоевград прави възможно това да бъде доведено до всички слушатели, които искат да разберат и да чуят, дали синдикатът в края на краищата им помага в техния ден, в техния проблем, в тяхното семейство и поради тази причина симбиозата между  между синдикат, който е най-голямата гражданска организация и Радио Благоевград, което е едно от най-големите западни регионални радиа в България е страхотна и аз съм убеден, че нашето партньорство ще продължи и занапред.

Пламен Димитров, президент на КНСБ

 



 

Защо работим заедно? Невъзможно е две от емблематичните институции, които определят облика на Българския югозапад – Радио Благоевград и Югозападен университет "Неофит Рилски", да не вървят "ръка за ръка". Че университетът се наложи като най-голям образователен, научен и духовен център в региона е безспорен факт. Безспорно обаче е и друго – че делниците и празниците на цяла Югозападна България са невъзможни без солидното присъствие на  Радио Благоевград в родния ефир.
То е нашето радио, което внушава респект и уважение, на което вярваме, чрез което имаме своя поглед към деня, което е внушавало, внушава и ще внушава ценности и добродетели на младите поколения българи.
Вървели сме ръка за ръка и досега – ЮЗУ "Неофит Рилски" е само с година по-млад от Радио Благоевград, ще работим и в бъдеще заедно – в името на по-доброто ни бъдеще, на един по-мирен, по-справедлив и по-красив свят.

Проф. д-р Иван Мирчев, ректор на ЮЗУ "Неофит Рилски".
 


Да работиш в партньорство с Радио Благоевград значи преди всичко доверие - в професионализма и обективността. Радио Благоевград е наистина обществено радио, защото в неговия ефир резонират всички теми и въпроси, които интересуват хората, защото не обслужва нечии интереси, защото чува всички гледни точки. Защото е институция с лице.

Александър Краваров, бивш кмет на община Банско.

 



 


През последните години Радио Благоевград успя да се наложи като една от най-авторитетните медии в Югозападна България. Навременното отразяване на събитията от деня, точната и обективна информация, съдържаща се в новините, повишената чувствителност към проблемите в общината са основните предпоставки за дългогодишното ни сътрудничество и за огромното доверие, което имаме към Вас като медия.
Уверени сме, че дългогодишното ни и ползотворно партньорство ще продължава и занапред!

Апостол Апостолов, кмет на община Симитли

 




С Радио Благоевград имаме стабилни отношения и сме много доволни от рекламата, която ни носи много нови клиенти и заздравява връзките със старите.

Кирил Белемезов – управител на „Белемезов” ЕООД - Благоевград

 



 


Нашият бизнес и магазини са концентрирани в Югозападна България, а Радио Благоевград е лидерът за Югозападна България. Слушат го много и различни хора, които проявиха голям интерес към нас, след излъчването на рекламния ни клип.
Вашата реклама е много полезна за нашия бизнес и в бъдеще ще продължим контактите си.

Дафинка Стефанова – управител на  „Топлотехника” ЕООД - Благоевград
 



Избрах Радио Благоевград заради „пъстрата” аудитория, изключително широкото покритие в Югозападна България и разумните цени в рекламните тарифи.
В лицето на Радио Благоевград открих коректен партньор, изключително акуратни в административно отношение, не на последно място атмосферата и начина на работа с рекламния отдел (не ти се налага да се занимаваш с досадни и намръщели лели ;).

Йона Мавревска – управител на „Агенция.нет” ЕООД - Благоевград
 



С Радио Благоевград имаме изградени дългогодишни отношения! Партньорството ни е продиктувано от добрата комуникация и разбиране, което срещаме в тяхно лице.

Александър Колчаков – директор на ТЦ "Mr. Bricolage" - Благоевград

 

 

 


Изразът "По радиото казаха", за мен и моите колеги е свързан с Радио Благоевград. Затова аз, като директор на ДГС Благоевград избрах да работя съвместно с вашата медия, защото вие сте Радиото на Югозапада и институцията, която дава информация и отговор на много въпроси за слушателите, повечето от които са и наши клиенти. За хората, работещи в системата на горите Радио Благоевград е и верен приятел, защото пазим българската природа, зелено богатство на България заедно.

Инж. Калин Зашев - директор на ДГС Благоевград
 



 

От мое име и от екипа на Продуцентска къща „Едита Груп” искам да изкажа специална благодарност за високия професионализъм при популяризирането и отразяването на Фестивала за автентичен фолклор „Между три планини” – Банско 2011.
Благодарение на медийното ни партньорство с БНР – Благоевград фестивалът стана достояние на широката общественост и многобройните любители на народната музика се сляха с настроението и ритъма на фестивала. Съзнаваме огромното значение на медийте за съхраняване на българските традиции и фолклор. За нас бе истинско удоволствие да работим с екипа на Българското национално радио – Благоевград.
Бих искала да поздравя екипа на Радио Благоевград и да им пожелая здраве, лично щастие и благополучие.
Искрено се надявам в бъдеще да реализираме нови съвместни проекти.

Анелия Дошева -  yправляващ директор на       Продуцентска    къща Едита Груп ООД




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

ГОРЕЩИ ТЕЛЕФОНИ

ГОРЕЩИ ТЕЛЕФОНИ! Оперативният щаб на   община Благоевград  разширява дейността на Домашния социален патронаж с възможност за доставяне на храна и медикаменти на самотно живеещи възрастни хора. Щабът работи от 08:00 до 20:00 часа с разкрита телефонна линия, включително събота и неделя!  На телефон: 073/88 44 61  гражданите от община..

публикувано на 19.03.20 в 13:34

Зов за помощ

Набират се средства за лечението на 15-годишно момче Набират се средства за лечението на 15-годишно момче. Павел Караджов от Перник страда от неуточнено засега заболяване. Правени са му множество операции, но състоянието на момчето не се подобрява. Родителите решават да търсят помощ за сина си в Турция. Изследванията..

публикувано на 07.01.23 в 05:05

Контакти

Тел/факс: (073) 88 53 50; 8895107 Е-mail: reklama.blg@bnr.bg   Ръководител екип "Реклама" Магдалена Бижева GSM: 0887 74 74 72       Специалист маркетинг и реклама Лина Радойкова GSM: 0887 74 75 75

публикувано на 29.09.10 в 12:26

Интернет реклама

                             РЕКЛАМА В УЕБСАЙТА НА РАДИО БЛАГОЕВГРАД 1. Тарифа за публикуване на банери: Цена за 1 месец Център - под лентата за навигация   250,00 лв.   Колона дясно - най-отгоре   150,00 лв.   Колона дясно – най-отдолу   95,00 лв.   2 . Изработка на статичен банер - 100 лв. 3 . Размери на банерите –..

публикувано на 29.09.10 в 12:20

Рекламна тарифа

Тарифа за реклама  Радио Благоевград е поделение на Българско национално радио. Излъчва 24-часова всекидневна програма – от 0.00 до 24.00 часа чрез 6 предавателя: FM – 102,3 MHz  ( за района на Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен, Сатовча, Сандански и Петрич ) ; 90.9 MHz   ( за района на Разлог, Банско, Якоруда, част от Велинградска община и..

публикувано на 29.09.10 в 12:16