Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Театрален афиш

| обновено на 11.06.20 в 14:12
4
Снимка: blagoevgradtheater.eu

Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград възобновява дейността си и кани своите зрители на ТЕАТЪР В ПАРКА.

Откриваме един малък летен театрален сезон, в нетрадиционна обстановка. Ще програмираме представления и събития до края на месец юли„ –  сподели в интервю за БНР – Радио Благоевград директорът на театъра, Маргарита Мачева.

На 25 и 26 юни от 21:00 часа, в зоната за барбекю, която се намира до езерото в парк "Бачиново", актьорът Аладин Алиибрахим ще представи своето stand – up шоу ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. ДОТУК. Това е алтернативен жанр, който не разчита на театралната илюзия и предразполага да бъде представян на нетрадиционно място. Шоуто със сигурност не представя отличния опит на актьора, а напротив. Лишен от баналности или битовизъм, Аладин споделя абсурдите на живота си. !

"ТЕАТЪР В ПАРКА" се провежда с подкрепата и съвместно с Община Благоевград.

Местата за събитието са ограничени. Билети се продават на касата на театъра – 0879 52 37 29 


Галерия

Вижте още

Програма на Драматичен театър "Никола Вапцаров" - Благоевград за месец септември 2017 г.

Драматичен театър – Благоевград открива сезона с театрален маратон и промоционални цени Драматичен театър „Н.Вапцаров” – Благоевград ще открие сезон 2017 / 2018 с подарък към своите зрители. Четири спектакъла от репертоара на театъра, а именно  едни от най – търсените заглавия - „Световъртеж”, „Женско царство” и „Вампир” са вече в..

публикувано на 01.04.14 в 15:12