Нови маси за тенис са монтирани в Градския парк на Радомир

     Предвижда се още тази седмица тенис маси да бъдат монтирани и в градината на Младежкия дом.

     С инициативата се цели създадените зони за спорт на открито да се превърнат в любимо място за спортуване на малки и големи. Предвижда се до края на месеца паркът да бъде обновен и с поставяне на още нови пейки за отдих. Предстои и монтиране на парково осветление.


Вижте още

Грейна в светлини коледната елха в Перник

Кметът на Перник Станислав Владимиров запали светлинките на коледната елха и пожела на перничани здраве, щастие, късмет и повече поводи за радост през новата 2020 г. „През отминаващата година показахме, че трудностите ни правят по-силни и сплотени, затова ви желая още повече сила и оптимизъм, за да решим големите проблеми на Перник“, каза..

публикувано на 09.12.19 в 19:44

В МРРБ ще обсъдят варианти за справяне с водната криза на Перник

На среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството утре ще бъдат обсъдени технически решения за справяне с водната криза на Перник. Тя ще се проведе от 15.00 часа. На нея е поканен да присъства и кметът на Перник Станислав Владимиров. След срещата, от 16.00 часа, в министерството ще се състои брифинг, на който ще бъдат..

публикувано на 09.12.19 в 18:29

Изграждат нов физкултурен салон в училище в с. Първомай

Направиха пръва копка за изграждането на нов физкултурен салон в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в с. Първомай. Той се изгражда след спечелен проект от Община Петрич по ОП „ Развитие на селските райони“. Новият салон, с площ над 700 кв.м., практически ще бъде най-голямото от този тип училищни съоръжения. Физкултурният салон ще бъде свързан..

публикувано на 09.12.19 в 16:31

Община Сандански с богата празнична програма през месец декември

В навечерието на най-хубавите коледно-новогодишни празници, община Сандански, грейнала в празнична украса, отваря път на тържествата с театрални постановки, концерти, изложби и събития. През целия месец палитрата от събития ще обогатява културния календар на общината, където ще бъдат реализирани нови и утвърдили се вече, традиционни..

публикувано на 09.12.19 в 14:27

800 живи елхички от ЮЗДП за благотворителна кампания на МЗХГ  

Над 800 живи коледни дръвчета осигурява Югозападното държавно предприятие в подкрепа на благотворителната кампания на МЗХГ под надслов: „Посади надежда”. По пет лева от продажбата на всяка елхичка, предоставена от Държавните горски предприятия, ще бъдат дарени за каузата. Тази година кампанията е в партньорство с Фондация „Искам бебе“ и има за..

публикувано на 09.12.19 в 14:09

Пуснаха движението по Е-79 и в двете ленти

Движението по главен път Е-79 в участъка между Кресна и разклона за с. Ощава се осъществява и в двете пътни ленти, това съобщиха преди минути от ОД на МВР – Благоевград. Един човек пострада по-сериозно при верижната катастрофа, станала малко преди 9 ч тази сутрин в Кресненското дефиле, при разклона за село Ощава.  По информация от полицията шофьор на лек..

публикувано на 09.12.19 в 13:58

Управителят на ВиК Шумен Илиян Илиев ще спасява Перник от водната криза криза

Досегашният управител на ВиК Шумен Илиян Илиев ще спасява Перник от водната криза. На проведеното днес Общо събрание на акционерите Илиев е избран за управител на водното дружество в Перник. Кандидатурата му е предложена от държавата, която притежава 51 процента от капитала на дружеството.  Илиев ще замени на поста досегашния управител на ВиК Перник..

публикувано на 09.12.19 в 12:51