Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Празнувай с Радио Благоевград – онлайн игра

Включите се в играта на Радио Благоевград във Фейсбук страницата ни като отговорите на въпроса: 

„Слушам Радио Благоевград“, защото...

Заедно с отговора е необходимо да предизвикате с отбелязване в социална мрежа трима ваши приятели в коментари, които също да отговорят на въпроса. 
След това споделете публикацията с #48годиниРадиоБлагоевград.

Наградата е радиоприемник с USB, TF, MP3 Player и други модерни функции. 
Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 11 декември в 14:30 часа, когато Радио Благоевград излъчва първия сигнал през 1973 година. 

Повече информация за нашата онлайн игра може да получите от тук. 
Благодарим ви, че сте част от празника на Радио Благоевград. 


Вижте още

OurEU: Възможности за образование на младите хора

Бъдещето на Европа говори за бъдещето на Европа.  „Възможности за образование на младите хора“ – дискусия, организирана от БНР – Радио Благоевград в рамките на проекта „Нашата Европа“. Кога? 25.01.2022 г. Начало: 10:00 часа. Къде? Голямото концертно студио на Радио Благоевград на адрес: Благоевград, ул.„Иван Михайлов“ № 56 и..

публикувано на 19.01.22 в 12:02

Радио Благоевград с приз

Заради професионалното и обективно отразяване на проблемите, касаещи хората с увреждания, Радио Благоевград получи юбилеен плакет и грамота от Съюза на слепите в България – Борислав Лазаров, председател на регионалните организации на слепите в Благоевград и Кюстендил.

публикувано на 23.12.21 в 12:06

Честит рожден ден Радио Благоевград!

48-и рожден ден за Радио Благоевград – специален ден, наситен с емоции, изпълнен със сърдечни и топли пожелания. Една сериозна творческа биография, в която медията ежедневно доказва, че е близо до хората и техните проблеми, до моментите за радост и усмивки. Благодарим за доверието на всичките ни многобройни слушатели и Ви каним да бъдете част от..

публикувано на 11.12.21 в 09:45

Традиционна студентска изложба се откри в Арт салона на Радио Благоевград

Студентската изложба тази година е посветена на няколко празнични събития – 8 декември, 48-тата годишнина на Радио Благоевград и коледните празници. 26 произведения представят различни видове изобразително изкуство – живопис, графика, рисунка, колажи.  „Има различни техники – живописни, акварел, темпера, маслени бои. Малко от работите са..

публикувано на 06.12.21 в 15:39

Дарителска кампания за събиране на книги

В НЧ „Светлина – Сопица 1932“ в село Сопица, община Брезник, ще бъде открита нова библиотека. Всеки, който желае и има възможност, нека дари нови или запазени книги! Те се събират в сградата на Радио Благоевград, улица „Иван Михайлов“ 56 (на портала) до 30 ноември 2021 г., (включително). Екипът на Радио Благоевград не заплаща пощенски и куриерски..

публикувано на 04.11.21 в 11:55
Цветан Цветанов

„Аларма Югозапад“ – новото предаване за култура по Радио Благоевград

 Ново седмично предаване “тръгва” в ефир тази вечер. „Аларма Югозапад“ е специална едночасова версия на добре познатата вече 13 години вечерна линия на програма „Христо Ботев“ „Аларма“ и ще се излъчва всеки понеделник от 23:00ч. до полунощ на вълните на Радио Благоевград. Водещ е Цветан Цветанов, когото слушателите познават не само като един от..

публикувано на 20.09.21 в 16:46

Радио Благоевград с поредно отличие

Журналистът от Радио Благоевград Елизабет Александрова бе отличена с почетна грамота и юбилеен плакет от Сергей Биров, директор на Осмо средно училище „Арсени Костенцев“ – Благоевград.  Отличието е за дългогодишното сътрудничество и обективно отразяване в Радио Благоевград на образователната дейност на училището.  Наградата бе връчена от..

публикувано на 15.09.21 в 14:00
Подкасти от БНР