„Златно перо“ на СБЖ за Кети Тренчева и Лалка Радкова


В Деня на народните будителите Съюзът на българските журналисти връчи своите годишни награди. На официална церемония благоевградските журналисти Кети Тренчева и Лалка Радкова получиха престижното признание „Златно перо“. Те бяха отличени в категориите „Кореспондент на централна медия в страната“ и „Радиожурналистика“. 
 Кети Тренчева е дългогодишен журналист с богат опит и практика като кореспондент на БНР в Благоевград и един от емблематичните гласове в ефира на Радио Благоевград. Тя е двукратен носител на наградата „Сирак Скитник“ на БНР за радиожурналистика. Има персонална награда „ВИТКО“ за работа в полза на гражданите и обществото. А сега към списъка с отличия прибави и наградата „Златно перо“.

Кети Тренчева
 Лалка Радкова е доказан професионалист, отличена с наградата на Съюза на зъболекарите в България, а също и с приз от Института за здравно образование. Тя е водещ на информационния сутрешен блок на Радио Благоевград, с насоченост „Здравеопазване“. Лалка Радкова представя на аудиторията водещи лекари и утвърдени медицински специалисти. Рубриките й „Здравен час“ и „Здравен компас“ придобиха популярност сред слушателите в Югозападна България. 

Лалка Радкова
Екипът на Радио Благоевград честити на наградените колеги!


Галерия