11.11.2019 г., 13:00 – 16:00 ч., "Днес" с Елеонора Тахова

13:00 – 16:00 часа

Водещ: Елеонора Тахова

Темите в предаването:

Какво ще бъде времето до края на ноември и кога да очакваме осезаемо захлаждане? Интервю със синоптика Анастасия Стойчева.

В рубриката „Трудова борса“ гост в студиото ще бъде Пепи Таковска – началник отдел „Услуги по заетостта“ в Регионалната служба по заетостта, с която ще говорим за свободните работни места, обявени в Бюрото по труда в Кюстендил, както и за актуалните програми за заетост.

Първо заседание на новоизбрания общински съвет в Община Благоевград. Репортаж.

От днес започва „Седмицата на бащата“, която подкрепя равнопоставеното участие на мъжете в живота на децата. Повече за инициативата, целите и събитията, които ще я съпровождат, ще научим от Давид Кюранов от Асоциация Родители, координатор на национална кампания „Да бъдеш Баща“.

Трето основно училище „Братя Миладинови” град Гоце Делчев се включва активно в националната седмица на бащата с редица прояви. Интервю с Валентин Атанасов – училищен психолог и координатор на проект „Да бъдеш баща“. (чуйте звуковия файл)

В седмицата между 11 и 17 ноември Регионалният исторически музей в Благоевград се включва за поредна година в инициативата "Седмица на бащата". Репортаж. (чуйте звуковия файл)

Чистият въздух и биоразнообразието обсъждат в Перник.  Репортаж. (чуйте звуковия файл)

Първо заседание на новоизбрания общински съвет в Община Дупница. Репортаж.

Национална конференция, свързана с противодействието на корупционните престъпления в България се провежда в Благоевград. Репортаж.


Галерия