В очите на света - Различното предаване с Игор и Иван

"В очите на света"

Водещи Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: „Къде и с кого ще посрещнете Нова Година- с обичайните заподозрени или с нови хора за нов късмет?” Новата година „чука” на вратата, но дали сме избрали с кого и къде ще я празнуваме? Дали разчитаме на..

публикувано на 28.12.10 в 12:05

"В очите на света" 21.12.2010

Водещи: Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: „По Коледа стават чудеса и затова искам да ги споделя със семейството” С гостите в студиото - млади хора, ще си говорим за Коледа, магията, чудесата, къде и с кого предпочитаме да бъдем в святата нощ...

публикувано на 21.12.10 в 14:31

"В очите на света"

Водещи: Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: „За какво ще използвате по-дългата ваканция-учене или повече купони?” Тази вечер предаването „В очите на света” ще ви поднесе поредна изненада,но каква е тя,ще раберете,ако изберете нашата компания...

публикувано на 14.12.10 в 12:30

"В очите на света" - 7.12.2010

Водещи: Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Ко-водещи: Надя Гъркинина и Светослав Иванов Тема: „Кой празнува 8-ми декември, къде и с кого?” Кой празнува студентския празник? Къде ще празнувате вие? Има ли бивши студенти? Това са част от въпросите, на..

публикувано на 07.12.10 в 14:24

"В очите на света"

Водещи Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: Можем ли да бъдем приятели с колегите?” Приятелството е много ценно,но може ли да съществува на работното място? Можем ли да бъдем приятели с колегите си или в работата няма място за приятелство,защото..

публикувано на 30.11.10 в 12:11

"В очите на света"

Водещи: Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Ко- водещ: Надя Гъркинина Тема: „Колко време ви е необходимо, за да заживеете с половинката си?” Има ли изпитателен срок, който спазвате преди да заживеете с любимия човек или „щом съм с него на другия..

публикувано на 23.11.10 в 11:45

"В очите на света"

Водещи: Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: „Закънявате ли за работа,среща с приятели или вашето второ име е „Точност” ? Смяна на времето, купони до сутринта,спрял часовник и още други оправдания за закъснение ще търсим в студиото на предаването..

публикувано на 09.11.10 в 12:44

"В очите на света"

Водещи Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: „Свършиха ли българските празници, че започнахме да празнуваме чужди?” Започнахме да си подаряваме сърца и да си казваме „Обичам те” само на Свети Валентин, вместо да пием по чаша вино на Трифон..

публикувано на 02.11.10 в 10:41

"В очите на света"

Водещи Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: „Детската престъпност - кое я провокира?" Ще проследим пътя на младите хора от дома и училището до изправителните домове. Можем ли и по какъв начин да предотвратим този път и да спрем престъпността..

публикувано на 26.10.10 в 10:00

"В очите на света"

  Водещи: Елеонора Тропанкова и Снежина Цветанова Тема: „Кой възпитава днес - родителите, училището, медиите, улицата?” Как се възпитават децата днес? Кои са ценностите,на които се възпитават? Можем ли да говор им за възпитание и кой възпитава -..

публикувано на 18.10.10 в 11:20
Подкасти от БНР