Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Панайот Рейзи

"Булевард Демокрация" - на 9 април

Днешният вторник е ден на обратите. От пресцентъра на ГЕРБ отстраниха от поста му кмет на Созопол Панайот Рейзи. Казаха, че подал оставка пред премиера и пред Димитър Николов. Образно казано, разбира се, защото оставките се подават на друго място...

публикувано на 09.04.19 в 15:00
Произволна тераса

"Булевард Демокрация" - на 5 април

Стана вече опасно да си си купил апартамент, особено ако си на власт или на висок пост. Хвърчат едни тераси, едни джакузите, едни милиони… Човек да се замисли дали не ни управлява някаква имотна мафия или поне брокерска агенция. Че имам чувството,..

публикувано на 05.04.19 в 14:58

"Булевард Демокрация" - на 3 април

Днес реших да не ви занимавам с асансьори, тераси и политики – тежки и компроматни, а да гледаме позитивно на нещата, както бе казал един министър – председател, който обеща, че ще ни оправи за 800 дни. „61-годишна жена от Небраска роди..

публикувано на 03.04.19 в 15:05
Паметник на премиера Бойко Борисов на столичният площад

"Булевард Демокрация" - на 1 април

Премиерът Бойко Борисов сподели информация за паметника с неговия лик, който се появи на пл. "Гарибалди" за кратко, на страницата си във фейсбук и честити 1 април с нея, пише Офнюз. Е, самият монумент не останал доста дълго, за да може и други да..

публикувано на 01.04.19 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 29 март

С една целувка, ама каква, влязохме в международния обмен. Вече почти никой не говори за кървавия мач, в който нашия би другия, но пък всички знаят, че българите сме любовчии. И само като видим някоя напориста и знойна репортерка, можем да я..

публикувано на 29.03.19 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 28 март

Как ще бъде решен проблемът със задръстванията в „Меден рудник“, защо в Бургас не се разкриват големи фабрики и заводи, „синята зона“, наказателният паркинг… На тези и други въпроси, изпратени от бургазлии, ще отговаря кметът на Бургас Димитър..

публикувано на 28.03.19 в 15:00
Сградата на улица

"Булевард Демокрация" - на 27 март

Ей, Димитър Желязков така не сме чакали със самолета, както Цветанов чакаме. Цялата държава тръпне от нетърпение как ще се върне от Щатите вторият човек в ГЕРБ и дали ще е втори човек. Едва ли има по-значимо събитие в последната седмица. А някои..

публикувано на 27.03.19 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 21 март

Почвам да си мисля, че цялата история с апартаментите е като Фейсбук кампания, от ония – вирусните. В които един човек прави нещо и другите му подражават. След Цветанов, апартаментгейт се разрасна към Цачева, Рашидов, зам – спортната министърка,..

публикувано на 21.03.19 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 20 март

Цяла България сега се вълнува от толкова важни теми като оставането на Марешки в парламента, новия апартамент на Цветанов, колко кандидат – депутати ще имат СДС в листата с ГЕРБ и дали Елена Йончева ще избута Станишев. Днес дори ми липсват..

публикувано на 20.03.19 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 19 март

Не вървят добре нещата в тази държава. Тъкмо закрепим някаква стабилност в управлението и се намира някой (обикновено – финансист), който да я разклати. Тъкмо потушихме народното (основно – Фейсбук) недоволство за опрощаването на милионите дългове..

публикувано на 19.03.19 в 15:01