Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

мода фотография

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ ЯНУАРИ

В неделния следобед направете нещо мило за човека до вас, а ако имате нужда от вдъхновение - добре дошли във времето за уикенд релакс - „Ева в неделя“. Всичко цветно и любопитно от седмицата събираме тук.  Модната 2021 година ще избухне в цветове...

публикувано на 10.01.21 в 09:39

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 14 Ч:

За много години и пожелание за здраво, успешно и щастливо начало на новото десетилетие! И не забравяйте - бъдещето започва днес. Това е дар, който ни присъжда всеки нов ден. Възползвайте се от него! Време е за релакс и сладки приказки от 13..

публикувано на 03.01.21 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13-ТИ ДЕКЕМВРИ

Най-хубавата възраст на една жена е, когато спира да навършва години и започва да изпълнява мечтите си ... Радваме се на неделния следобед и си пожелаваме най-доброто. Ако имате нужда и от щипката магия - добре дошли във времето за уикенд..

публикувано на 13.12.20 в 10:47

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Здравейте на Никулден! Честит празник, бургазлии! Изпечете шарана, както повелява традицията и приготвянето на рибената чорба, не пропускайте да поздравите имениците и рибарите и въпреки, че 6 декември 2020 ще е по – различен, заради ковид – 19 ,..

обновено на 06.12.20 в 12:24

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ЧАСА НА 29 НОЕМВРИ:

44 българки разказват своите истински истории, в които главен герой е булчинската рокля, в сборника „Моята булчинска рокля“. Дантели, бухнали ръкави, тюл, перли, но и много надежди, спомени, разочарования, любови, оказали се измамни или вечни събира..

публикувано на 29.11.20 в 09:35

Десислава Григорова изработва сувенири за лечението на дъщеричката си Мелани

Доброто е около нас и може да предизвика добро. Това го доказа фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, в нея  майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, които..

обновено на 22.11.20 в 16:58

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 15-ТИ НОЕМВРИ

Красотата може да е в очите на гледащия, а според ново проучване така стоят нещата и с предположенията, които правим за характера на една жена по външния ѝ вид – правилни или неправиллни. С една дума гримът има значение! Според проучването мъжете..

публикувано на 15.11.20 в 10:28

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

"Няма сиви дни за тези, които мечтаят цветно", беше казал някой. Какво ще кажете да оцветим днешната неделя с приятна компания, чаша капучино и   сладкиш с ябълки! Време е за релакс и сладки приказки в следващите 2 часа в ефира на БНР – Бургас...

публикувано на 08.11.20 в 12:15

ЕВА В НЕДЕЛЯ ОТ 13 ДО 15 ЧАСА НА 1 НОЕМВРИ:

Честит Ден на народните будители! Създаден след Освобождението като ден, който изразява необходимостта на българите да почетат паметта на възрожденците си, но не само на революционерите, както е модерно да се казва сега - тези на първа линия, а и на..

публикувано на 01.11.20 в 10:03

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 – 15 Ч:

Някой е казал, че „щастието е като пеперуда, която ако гониш винаги се изплъзва.Но яко седнеш тихо, може да кацне точно върху теб!“. Седнете удобно, направете си капучино, помечтайте и мислете за хубавите неща в живота, а ние в предаването ни..

публикувано на 18.10.20 в 12:15