Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 31 ЯНУАРИ:

В слънчевия почивен следобед и минутите на предаването „Ева в неделя“ ще ви срещнем с носителката на приза „дизайнер на годината“ от първите годишните награди за мода и шоубизнес, учередени в Бургас Стойка Хаджиева-Новкова, която днес снима фотосесия за..

публикувано на 31.01.16 в 12:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20 ДЕКЕМВРИ:

Между музиката и модата -Nelita. Певицата, която  DJ Tarkan откри в Слънчев бряг, ни поднася Коледа в хаус ритъм. Нели Вакъфова, която има няколко титли от конкурси за красота зад гърба си и фотосесия в българското издание на мъжката библия, днес ще..

публикувано на 20.12.15 в 12:16

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 6 ДЕКЕМВРИ:

Въй, въй, въй –защо се гордеем, че сме бургазлии –гласът на празнуващия град ще чуем, но преди всичко в предаването днес ще грее ярката звезда на Тони Димитрова.  Бургас й се обясни в  любов и я обяви за почетен гражданин. Супер заета е тя тези дни, тича..

публикувано на 06.12.15 в 15:09

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 8 НОЕМВРИ:

Певицата Антония Маркова е специалната ни Ева днес.  Следим нейната кариера, част от която е и сцената на конкурса „Бургас и морето“. Но сега привлече вниманието ни с една награда, която получи от министъра на отбраната. Антония е солистка в..

публикувано на 08.11.15 в 11:57

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 1 НОЕМВРИ:

От 13 години тя се занимава с фолклор, а той от 12 с хип-хоп. Така да се каже - живеят на различни планети. Бургаският рапър Danny L и певицата от хор „Космически гласове” Николета Николова се събраха за обща песен. Заради необичайната комбинация..

публикувано на 01.11.15 в 11:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 25 ОКТОМВРИ:

Изборът, който правим е в центъра на вниманието ни днес. Във времето за уикенд релакс освен, че ще следим изборния ден, ще ви срещем и с хора, които чрез избора в живота си ще са ни интересна и приятна компания. Какво да очаквате от 13.00 ч...

публикувано на 25.10.15 в 12:29

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ОКТОМВРИ:

Има нещо много специално в това да умееш да предразположиш публиката, за да се получи истински купон – казва ни го талантливата Maria Mioko, която вече 13 години се изявява като вокалист, а напоследък и като МС-master. Финансист по образование, но..

публикувано на 16.10.15 в 11:51

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11 ОКТОМВРИ:

На високи токчета и с грим пред печката-така се готви само по телевизията, но и това си е майсторлък-разкрива ни го Сандра Алексиева. Докато очаква втория си сезон на екран с „Хапка свежест със Сандра” собственичката на сайта "1001 рецепти.ком"..

публикувано на 11.10.15 в 12:03

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ОКТОМВРИ:

Модният форум "Бургас фешън лайтс" избра Седрита Садикай за лице на предстоящото издание. Моделът, който е   в топ 5 на „Мис Бикини Вселена“, пристигна от Косово в морския град за фотосесия. Ева в неделя присъства на подготовката и разговаря с..

публикувано на 04.10.15 в 12:14

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 6 СЕПТЕМВРИ:

В духа на деня и на празничния   и на почивния  ще ви представим наши сънародници, които имат интересен път и които в известен смисъл с таланта си са национално богатство. В същото време делят житейския път, което никога не е безконфликтно -..

публикувано на 06.09.15 в 16:05