Мнима кражба на чанта и телефон в Созопол

27-годишна софиянка е съобщила в полицията в Созопол, че дамската и чанта е била открадната. В нея тя е държала мобилният си телефон. Според показанията и, в созополската местност "Буджака" я застигнал непознат мъж с автомобил, който отнел вещите и...

публикувано на 31.08.17 в 09:05

Жена е с контузия след като е блъсната на пешеходна пътека

Жена е била блъсната на пешеходна пътека в Бургас, информират от бургаската полиция. Тя е пресичала на зелен светофар на кръстовището на улици "Цар Симеон I" и "Св. Св. Кирил и Методий", когато 55- годишен бургазлия и отнема предимството и я блъска...

публикувано на 31.08.17 в 08:49

Част от студентите в чужбина не знаят кой ги осигурява здравно

Кандидатстването в престижен университет в чужбина е предизвикателство, приемът в него също. Нужно е да се набавят много бързо всички необходими документи, включително и Европейската здравоосигурителна карта. Но кой плаща здравите вноски на студентите? Една..

публикувано на 31.08.17 в 08:42

Александър Секулов представи „Море на живите“ в Созопол

Когато пиша една книга или текст, подсъзнателно си мисля дали във времето те ще говорят на някого, отбелязва Александър Секулов. Всъщност разговорът на писателя е единствено с времето. То прекрасно пресява, то е единствено верният читател...

публикувано на 30.08.17 в 22:18

Балерина пострада при катастрофа, има нужда от помощ

Бургаската балерина Марина Змеева е претърпяла тежка катастрофа вчера на пътя Русе - Тутракан. Автомобилът, който е управлявала се врязва в идващия насреща бус. 34-годишната жена е приета в УМБАЛ-Русе в тежко състояние. Настанена е в отделението по..

публикувано на 30.08.17 в 20:39

Споровете между собственик и наемател на къмпинг "Каваци" продължават

За близо денонощие електроразпределителното дружество ЕВН спря тока на къмпинг „Каваците“ по искане на изпълнителният директор на фирма“Хелио тур-С“-собственик на имота Евгения Банева.Елекрозахранването на къмпинга се плаща редовно от фирмата наемател „Джи..

публикувано на 30.08.17 в 16:32

Две проверки на санирането на блок в Бургас ще бъдат направени след сигнал на граждани

Проверка ще бъде направена за качеството на санирането на бл. 40 в бургаския комплекс „Славейков. Това заяви архитект Андрей Тодоров, управляващ Дружество по закона за задълженията и договорите „Анхиалия“, в което влиза и „Билдинг Комфорт“ – фирмата..

публикувано на 30.08.17 в 15:20

Над 3,7 тона нелегален алкохол откриха в несебърско село

3710 литра нелегален алкохол са задържали митнически служители при проверка в несебърско село, съобщиха от Атенция "Митници" . В гараж на територията на частен имот, митническа мобилна група е открила пластмасови съдове с различни вместимости,..

публикувано на 30.08.17 в 15:15
 Победителят ще си тръгне със същата китара, която виждате на снимките в ръцете на красивата Мартина Иванова. Самата тя е музикант и вече получи покана да участва във феста при неговото следващо издание догодина.

Китара "Кремона" ще спечели един от посетителите на Burgas Jam

  Ако още не сте си купили билет за Burgas Jam guitar fest, побързайте. Един от посетителите ще спечели чисто нова китара "Кремона", модел М20Е, любезно предоставена от производителя, който подкрепя музикалното събитие в неговото първо..

публикувано на 30.08.17 в 14:39

Рони О‘Съливан и Стивън Хендри за пръв път ще играят на открита сцена в Бургас

   Сцената на бургаския Летен театър ще се превърне в спортна арена на 8 -ми септември  от 20 часа. Специален мокет и маса, близо  тон и половина, ще бъдат сложени, за да могат всички зрители да виждат мача между звездите. Срещата  между Рони..

публикувано на 30.08.17 в 14:26