Предавания


ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 05 ЮЛИ:

Дизайнерката на бижута от естествени цветя Миглена Петрова е специалната ни Ева днес. От нея ще разбрем как розите и теменужките от градината се превръщат в обици и колиета уникати  Жената или колата-с този въпрос провокирахме участниците в..

публикувано на 04.07.15 в 14:43

Очаквайте в „Ева в неделя“ на 21 юни

Детелина Бакалова ще ни сподели емоции след финала на MRS  PLANET 2015, чийто домакин тази година е Созопол. Какво провокира бургазлийката, която се занимава с недвижими имоти, да се включи международния конкурс за най-красива омъжена дама ще разберем..

публикувано на 20.06.15 в 16:06

Очаквайте в "Ева в неделя"

Шефка ли е Тони Димитрова на бургаска музикална мафия и изрекла ли е Петя Буюклиева скандалната квалификация-всичко за спора между двете звезди в „Ева в неделя”.  Ще ви разкажем и кои са най-големите съдебни битки в родния шоубизнес. Огнени ветрила и..

публикувано на 14.06.15 в 10:48

Джаро става брачен консултант в новия сериал „Връзки“

Михаил Билалов влиза в ролята на бивш патоанатом, който се е преквалифицирал в брачен консултант в новия сериал „Връзки“. Голямо модерно семейство с много тайни интриги е във  фокуса на първата градска комедия с елементи на драма."Прости решения за..

публикувано на 04.06.15 в 15:51

Този уикенд – на празник и откриване на сезона в Китен – нашата дестинация в предаването „Виа Понтика“

С празника на града и отбелязването на десетата годишнина от обявяването на Китен за град ще стартира официално и летният сезон в курорта. Това е нашето предложение в рубриката „Дестинации“ на предаването за туризъм „Виа Понтика“ , защото ви..

публикувано на 04.06.15 в 13:07

Очаквайте „Ева в неделя“ на 31 май

Бургазлията Михаил Билалов разказва за новия сериал „Връзки”. Той е брачен консултант, а Яна Маринова в ролята на сексоложка изкушава женения му герой. И още - първият победител от Биг Брадър Здравко Василев споделя удоволствието да снимаш морски..

публикувано на 29.05.15 в 17:47

С „Виа Понтика“ в община Несебър и подготовката за новия летен сезон

На кафе с усмивка, музика и специален гост – в съботното утро на радио Бургас и предаването за туризъм , което ще ви представи подготовката за новия летен сезон в Несебър със зам.кмета на общината Лазар Япаджиев. След успешно..

публикувано на 27.05.15 в 15:58

Целят Жана Бергендорф с ножове

Новото видео на Жана Бергендроф към песента „Невъзможни сме сами“ изненада с ешкън сцена. В един от кадрите певицата е прикована, а ножове към нея мята каскадьорът Горан Гънчев. „Обичам предизвикателствата, страхотен адреналин, дано и..

публикувано на 27.05.15 в 15:40

Явор Гърдев се прибрал в четири сутринта пеша след абитуриентската си вечер

Един от най-успелите ни режисьори Явор Гърдев сподели пред „Ева в неделя“ съкровени спомени от младежките си години и времето на своя абитуриентски бал. Преди магистратурите си в Софийския университет и НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, творецът е завършил..

публикувано на 25.05.15 в 11:39

„Созополис“ще подгрее официалното откриване на сезона в Созопол

С фестивала „Созополис“ ще се даде начало на фестивалното лято в курортния град , а на 3-ти юни ще се открие и официално новият туристически сезон в Созопол и Черноморец. Повече за подготовката , за новото и богатата програма на..

публикувано на 15.05.15 в 16:34

Златко Димитров: „Очаквам един нормален сезон“ и още за новия летен сезон в КК “Слънчев бряг“- тази събота във „Виа Понтика“

Слънчев бряг е готов за новия летен сезон, и очаква своите туристи . Основен акцент дружеството отдава на сигурността, за това и ще бъде обновена и засилена охраната на комплекса, както от системите с камери , така и с допълнително присъствие..

публикувано на 08.05.15 в 14:53

Още предложения за вашата почивка от „Вашата ваканция“ - Бургас – 2015г с „Виа Понтика“

Тази събота продължават срещите ни с участници в туристическата борса „Вашата Ваканция“ в Бургас, организирана от Регионалната туристическа асоциация и преминала при голям интерес и успех, защото винаги има какво още да преоткриете от красотата..

публикувано на 30.04.15 в 12:35

Срещи с българския туризъм от туристическата борса „Вашата Ваканция“ – Бургас , във „Виа Понтика“

За пореден път бургаската регионална туристическа асоциация организира туристическата борса „Вашата Ваканция“ , която се състоя в културен център Морско казино – Бургас от 21 до 22 април. Тази година основният акцент бе върху нашите познати..

публикувано на 23.04.15 в 15:03

„Чудодейните места в България“ – Троянският манастир и параклисите в Странджа – във „Виа Понтика“

Две прекрасни предложения за празнични, почвни дни или просто за разходка , ако сте решили да се докоснете до красивата ни  природа , до нашата духовност и до чудесата ,които се случват в едно от най-светите места у нас – Троянския манастир –..

публикувано на 17.04.15 в 15:24

Във „Виа Понтика“ – „Ваучери за почивка в България“ – всичко за идеята и нейната реализация от Румен Драганов

Идеята и предложението на председателя на контролната комисия на Националния борд по туризъм – Румен Драганов се превърна в актуална тема и вариант за т.нар. спасяване на новия летен сезон от очаквания спад на руските и украински туристи. Всъщност..

публикувано на 19.03.15 в 14:44