Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На изложба в Шанхай наградиха български биооцет, произведен от мед

Био оцет, произведен от пчелен мед, донесе на България награда за иновативен продукт на най-голямата специализирана изложба в областта на хранително-вкусовата промишленост в Шанхай. Номинацията е сред 365 регистрирани участника на изложбата.

Страната ни се представя с национален щанд от 150 квадратни метра. Българското участие е представено от фирми за производство на натурален пчелен мед, на вина и спиртни напитки, на оцет, плодово-захарни консерви желета, джемове и конфитюри, шоколадови и захарни изделия.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия финансира частично участието на български фирми в изложението.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44