Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Безплатен демоурок по програмиране през септември

| обновено на 11.09.19 в 08:10

За поредна година СофтУни организира разнообразни инициативи, имащи за цел да предоставят поглед върху програмирането на всеки, който желае да научи повече за него.

SoftUni ще бъде в Бургас на 11 септември, 18:00 ч., зала 110 на БСУ. Там ще се проведе безплатен демоурок със Светлин Наков. Продължителността на занятието ще бъде два часа. По време на урока Светлин ще ви разкаже какво е програмирането и практически за какво може да ви послужи.

Всички, които имат желание да присъстват, могат да заповядат, като донесат лаптоп със себе си.

Демоурокът е безплатен, необходимо е само да се запишете от ТУК: https://softuni.bg/trainings/2514/demo-lessons-with-svetlin-nakov-burgas, за да гарантирате своето място, тъй като местата в залата са ограничени!

В Бургас ще бъдат проведени и други 2 събития, част от Digital & Creative турнето на Александър Иванов. Можете да заповядате на 14 и 15 септември от 18:00 ч., отново в БСУ, зала 110, за да научите повече подробности за цялостните програми на SoftUni Digital и SoftUni Creative.

Александър Иванов ще ви вдъхнови да поемете по пътя на успешната кариера като дизайнери или специалисти по дигитален маркетинг - две от най-търсените професии в днешни дни, предлагащи огромни възможности за развитие и реализация.

И двете събития са безплатни, но местата в залата са ограничени, затова е добре да направите регистрация тук:

"Всичко, което трябва да знаете за дигиталния маркетинг и SoftUni Digital": https://digital.softuni.bg/events/2206/softuni-digital-in-burgas

"Всичко, което трябва да знаеш за дизайна и SoftUni Creative": https://creative.softuni.bg/seminars/1127/softuni-creative-in-burgas


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Реставрирани икони на св. Богородица и св. Пантелеймон показват в Историческия музей

Регионален исторически музей -Бургас ще представи за първи път две новореставрирани икони от своята колекция – св. Богородица и св. Пантелеймон. Събитието е насрочено за 15.08.2020г., от 10.30 часа в Историческата експозиция на ул. „Лермонтов” 31 в Бургас. Заедно с неповторимото усещане за омиротвореност, което иконите даряват, посетителите..

обновено на 14.08.20 в 19:54

Остров "Света Анастасия" празнува 4 дни

С фото изложба и представяне на книга започна празничната програма на остров „Света Анастасия“ днес. На 15 август туристическия обект отбелязва храмовия празник на църквата си „Св. Успение Богородично“. Тази година разнообразните събития ще продължат 4 дни. Бела Бенова, пътешественик, фотограф и писател представи на Острова..

публикувано на 13.08.20 в 14:50

Атанасовското езеро празнува 40 - ти рожден ден като резерват

На 12 август 2020 г. се навършват  40 години от обявяването на Атанасовското езеро за резерват. По този повод от Регионалната инспекция по околна среда и води - Бургас, Българска фондация Биоразнообразие и Черноморски солници АД канят на рожден ден. Програмата ще включва разходка с влакчето на солта в района на Северните солници,..

обновено на 12.08.20 в 08:10
Снимката е илюстративна

Петя от "Дюн": Включете се във флашмоб, ще танцуваме на хита Jerusalema

Летен градски флашмоб се организира в Бургас. Предизвикателството е на Петя Стойкова от танцова формация „Дюн“ , която кани всеки който желае да се включи в танцуването на световния музикален хит Jerusalema на DJ Master KG и Nomcebo Zikode. Идеята е да се съберат, колкото се може повече хора, като танцът ще бъде заснет и след..

публикувано на 11.08.20 в 16:00

Нощен поход ще се проведе утре в Българово

Традиционният нощен поход и наблюдение на звездното небе ще се проведе утре в Българово, съобщиха от Община Бургас. Поводът е Международният ден на младежта - 12 август. Сборният пункт ще бъде пред читалището в Българово от 20.30 часа, откъдето ще започне нощен поход до един от хълмовете над градчето, където ще бъде организирана малка..

публикувано на 11.08.20 в 15:07
Финалът в Ахтопол

Владо Димитров премина Странджа с колело за по-малко от 11 часа

Владимир Димитров успя да премине с колело по 180 километровия маршрут " Тур Странджа" с колело за 10:55 часа. Той си беше поставил за цел да направи това за 12 часа. Стартът при днешното третото предизвикателство беше даден на кея на река Тунджа в град Елхово в 6 часа тази сутрин. Първата спирка е била в село Воден в 8 часа. Кратка..

публикувано на 10.08.20 в 19:07

Нови безплатни стикери на Бургас във Viber

Колекцията с Viber стикери на Бургас е достъпна от днес. Тя включва освен миналогодишната селекция още 12 нови забавни предложения за лятно настроение. Община Бургас е първата в България, която използва успешно Viber пространството, за да промотира събитията и стила на живот в града. По време на предишната 3-месечната кампания нейните стикери бяха..

публикувано на 10.08.20 в 14:55