Линия №15 - с променен маршрут и разписание от сряда

| обновено на 03.12.19 в 08:20
Снимка: namoreto.bg

„Бургасбус” ЕООД  съобщи, че от 4 декември се въвежда частични промени в маршрута и разписанието на линия № 15.

През зимните месеци автобусите обслужващи линията няма да влизат на територията на аеропорта, а ще спират двупосочно на спирка " Летище Бургас" (на кръговото кръстовище).

Само в определени часове за дните от понеделник до събота курсовете от Бургас ще се извършват с влизане в летището, като тогава автобусите ще пътуват с номер А15.

Пълното разписание на линия №15 е в сайта на "Бургасбус". ВИЖТЕ ОЩЕ

Осем медала за несебърски ученици в турнира "Математика без граници"

64 ученици между II и VII клас от  СУ ”Любен Каравелов” – Несебър  участваха в есенния дистанционен кръг на международното математическо състезание „Математика без граници”.  От тях осем са медалистите. Петокласничката Мая Янева Минкова спечели златен медал. Сребърни медалисти са третокласничката Мария Алексеевна Писарева, четвъртокласникът..

публикувано на 13.12.19 в 11:58

Дарители с големи сърца - младежите от "Социален център - Бургас" са помогнали за реставрирането на 2 икони

БНР - Бургас и Регионалния исторически музей провеждаме дарителска кампания "Спаси икона". Целта ни е да съберем средства за седем големи икони, които се съхраняват в музея и имат нужда от реставрация. Търсим благодетели, които да помогнат  за възстановяването на тези ценни съкровища на нашата вяра. Продължаваме да ви разказваме за тях и да..

публикувано на 13.12.19 в 11:32

Арменската църква иска нови свещеници в Бургас и Варна

Епархийският съвет на Арменската Апостолическа църква в България настоява да бъдат осигурени нови свещеници за храмовете в Бургас и Варна. Повод за това искане е отпътуването от Бургас на отец Бохос Микаелян . Срокът на неговото пребиваване в България изтече. Неговата последна литургия в храма в Бургас беше на 8 декември. Така Бургас се превърна..

публикувано на 13.12.19 в 11:12

Работилничка за коледни картички в "Акве Калиде"

Тази неделя, 15 декември, в туристически комплекс "Акве Калиде" отваря врати в празничното издание на "Арт-И-Факти". В арт работилничките от 11.00 до 13.00 часа децата ще изработват атрактивни коледни картички и художествено украсени пликове. С тях могат да поздравят за празниците своите близки и приятели. Таксата за участие в работилничките е 3 лв. за..

публикувано на 13.12.19 в 11:02

Ученици от Природо-математическата гимназия се наредиха на второ място по брой спечелени медали

Учениците от ППМГ "Никола Обрешков" се наредиха на второ място по брой спечелени медали от международни олимпиади по математика през 2019-та година. По този повод те взеха участие в Деветата годишна среща на олимпийските отбори по природни науки. Тържественото събитие се състоя в Националния археологически институт с музей при БАН. С най-голям брой..

публикувано на 13.12.19 в 10:24

Атанас Скатов ще разкаже в Бургас как за една година изкачи четири осемхилядника

Атанас Скатов ще разкаже днес в Бургас за първото българско изкачване на 4 върха, високи над 8000 метра, за 140 дни в рамките на една календарна година. През настоящата 2019-та алпинистът покори  връх Кангчендзьонга, 8586 м. на 15 май; в ръх Гашербрум I, 8080 м. на 12 юли; в ръх Гашербрум II, 8034 м. - 18 юли и в ръх Дхаулагири, 8167 м. на 3..

обновено на 13.12.19 в 10:16

Бургаските пенсионери одобряват идеята за безплатен транспорт за пътници над 75 години

Да бъде осигурено безплатно пътуване по всички линии на градския транспорт за хората над 75 години в Бургас. Това предлагат общинските съветници от НФСБ.  Мотивите им са, че цената на билета и месечните карти в морския град са едни от най- високите в сравнение с други областни градове в страната, които са много по-големи от Бургас като територия. Според..

публикувано на 13.12.19 в 09:27