Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Невена Тодорова, първият лицензиран инструктор по Jungle body в Бургас и България:

Пригответе се! DJ Party денс фитнес тренировка предстои в Бургас

Заниманието ще е безплатно и ще се проведе на 8 февруари в МКЦ

| обновено на 19.01.20 в 16:38

DJ Party денс фитнес тренировка предстои в началото на февруари В Бургас. Тя ще се ръководи от Невена Тодорова,  бургазлийка, която е завършила школа за персонални фитнес инструктори в Лондон. Тя е първият лицензиран инструктор по Jungle body в Бургас и България и член на международната мрежа за Jungle body инструктори.

"Заповядайте на най-щурата, дива и забавна безплатна денс фитнес тренировка, където ще горите калории на най-любимите актуални музикални хитове! Мегаклас тренировката ще трае час и половина и няма да ви остави да скучаете нито за секунда. Движенията са изключително лесни за следване, подходящи за всеки, който има нужда от ефективна кардио тренировка без значение възраст, пол, килограми или ниво на физическа подготовка. Заповядайте с удобни спортни дрехи и обувки, готови за едно незабравимо преживяване!"

Предизвикателството е отправено към всички и ще се проведе в Младежкия културен център на 08.02./събота/ от 19:00ч.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Община Бургас подготвя Летен Никулден

Първото издание на Летен Никулден ще бъде на 9 май. На този ден православната църква отбелязва пренасянето на мощите на св. Николай Мирликийски Чудотворец в италианския град Бари. Народът нарича този празник Летен Никулден или Летни св. Николай. Събитието ще е и своеобразен старт на туристическия сезон. Зимният Никулден на 06 декември -..

публикувано на 27.03.24 в 13:49

Албена Стефанова пише стихове и прави изделия от рециклирани материали

ДОБРОТО е около нас и може да предизвика добро! Това го доказа фейсбук групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане". В нея майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, а който желае може да си закупи. Участват и социални предприятия и хора с увреждания. В подкрепа на групата..

публикувано на 24.03.24 в 17:30

Мира Добрева: Аз съм щастлив човек, радвам се на малките неща в живота

Популярната тв водеща Мира Добрева е на турне в страната за да представя новата си книга „Светулки зад решетките“. Това е  психологически роман за борбата на човека с алкохола и дрогата, всъщност за борбата на човека със себе си. Той разглежда съдбите на две жени, белязани от алкохолна зависимост. Светът на тази книга е пределно..

публикувано на 24.03.24 в 14:00

Пясъчен поздрав за Тодоровден на плажа в Бургас

"Посвещаваме това парче на дядовците и всички силни мъже и техните коне" - написа Реми Хогард във фейсбук. Тя и половинката ѝ Пол създадоха поредното си пясъчно произведение на плажната ивица край Бургас. Този път красивата им творба е вдъхновена от празника, в който главни герои са конете. Англичанин и нидерландка, Пол и Реми са тандем в изкуството и в..

публикувано на 23.03.24 в 10:05

Безплатни демо работилници за видео игри ще се проведат в Бургас

Две безплатни демо работилници – „Майнкрафт програмиране“ и „Направи сам видео игра“ ще се проведат на 23 и 24 март, съобщават от община Бургас. Организатор е образователен център "РобоКидс".  Желаещите могат да се запишат предварително.  Децата ще имат шанс да научат програмирането на една от най-популярните игри, а във втория час ще могат да..

публикувано на 21.03.24 в 10:54

платена публикация
ПРОЛЕТНИ ПРОМОЦИИ ЗА СПА И МАСАЖ В ABILITY SPA В БУРГАС

Месеците Mарт и Aприл ни предлагат много възможности за почивка и време за кратко бягство от забързаното ежедневие. В сърцето на град Бургас, в Ability SPA ще намерите любимото си място за релакс. Подарете си невероятно SPA преживяване, наслаждавайки се на многообразието ни от услуги, които ще ви помогнат да се почувствате свежи, красиви и заредени с..

публикувано на 21.03.24 в 07:30

Празнични кушии в Бургас за Тодоровден

За поредна година на Тодоровден ще се съберат елитни коне и състезатели от Клуба по конен спорт „Кан Крум“- Бургас, които ще се включат в традиционните кушии. Празничните надскачания ще започнат в събота - 23 март, от 11:00 ч. на конна база парк Езеро в Бургас.  Всички любители на конния спорт, жители и гости на морския град могат да се насладят на..

публикувано на 19.03.24 в 09:35