Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 26 ЯНУАРИ:

Снимка: личен архив

Специалната ни Ева днес е Златка Димитрова. Поводът за гостуването й при нас е участие в кулинарна презентация в Бургас, но освен да разберем какво може да готви „Мис Плеймейт“, ще научим повече за новите й ангажименти към българския моден канал Code fashion, как поддържа форма и каква майка е. Очакваме я в студиото след 14 часа. Преди това от астролога Валентина Радиева-Маренова ще чуем защо в никакъв случай не трябва да се подвеждаме по модната дата 20.02.2020 за сключването на брак. Всичко за актуалната булчинска мода от най-горещия сватбен форум, който продължава и днес в Бургас, ще проследим със Силвия Танева, представител на сватбена агенция. Ще представим и Атанас Димитров, който ще ни издаде някой тайни как да изберем най-добрия DJ за сватбеното тържество, така че и младоженците и гостите да останат доволни. Горещи клюки, страхотна музика и седмичен хороскоп ви очакват още в последното за този месец издание на „Ева в неделя“.  


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" - на 21 февруари

Малко глашатаи има в тази държава. Ето, днес премиерът вика, че нямал къща в Барселона. Каза, че го викал от пет години. А без глашатаи върви тихо една скромна дискусийка, за която именно глашатаи трябват. Ще се минем ли с еврото или ще ни минат? Или се повторих… Тук някое експертче каже, че ни очаква светло бъдеще, там някое професорче..

публикувано на 21.02.20 в 14:57

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 21 - ви февруари

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Както знаете, във всяка работа има три положителни неща: петък, заплата и отпуска! Е, днес поне едното е изпълнено – честит ни петък! Да започваме с отмятането на задачите, че да приключим и по-навреме за уикенда! А още настроение за приятно събуждане предлагаме и в сутрешния   ефир на БНР Бургас..

публикувано на 21.02.20 в 07:08

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 НА 20 ФЕВРУРАРИ:

Вижда ли се краят на сагата с Общия устройствен план на Царево? През март предстои обществено обсъждане в морския град. Документите са качени на страницата на регионалното министерство. Какво пише в тях и ще има ли отново недоволни проверяваме в темата на деня след 8 часа. Къщата на благодетеля на Ново Паничарево става музей. В дома на..

публикувано на 20.02.20 в 06:50

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 19 - ти февруари

Утринната роса се образувала от сълзите на хората, които отивали насила на работа… Добро утро и дано работата ви носи удоволствие, особено в деня на заплатата. А новия ден започваме с оптимизма на лъвския скок, чието нарицателно е една от най-светлите личности от българската история – Васил Левски. Днес отбелязваме 147 години от гибелта на..

публикувано на 19.02.20 в 06:54

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 НА 18 ФЕВРУАРИ!

Който търкал, търкал! Талоните на Националната лотария ще отидат в историята в петък. Търговците на лотарийни билети обаче поискаха отговор от държавата какво да правят с непродадените билети за хиляди левове. Казусът поставяме в темата на деня-началото е след 8 часа с недоволството на търговци от Сливен и  Ямбол. В рубриката „ЕВРАНЕТ“..

публикувано на 18.02.20 в 07:07

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 17 - ти февруари

Нали знаете, защо хората не обичат понеделниците, защото цяла седмица планират как на този ден ще започнат нов живот, но през уикенда започва да им се струва, че и на стария му няма нищо... Е, утрото на понеделник е! Старата песен започваме на нов глас, но дано ви се получи успещно началото на новата седмица! А докато все още утрото носи..

публикувано на 17.02.20 в 06:56

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16 ФЕВРУАРИ:

Силвия Кацарова е специалната ни Ева днес. Град дамата на българската поп музика обикаля страната с музикалния спектакъл „Мой сън…“, който представя автобиографичната й книга. Какво откровено сподели певицата за тежките и светлите моменти по пътя си-чуйте след 13 часа. Защо не престава да търси пътеводната светлина на фаровете ще разберем..

публикувано на 16.02.20 в 12:35