Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

| обновено на 23.02.20 в 12:02

Когато престанеш да гониш грешните неща, правилните сами влизат в живота ти ! В днешната неделя поканете у дома почивката, приятните емоции, любовта и спкойствието. Отпуснете се, направете си чаша капучино, отделете време за себе си в компанията на БНР – Бургас!

Ето с кого ще ви срещнем в предаването ни за релакс и сладки приказки „Ева в неделя“ днес:

-  Красотата ще влезе в нашето студио чрез две прекрасни бургазлийки – Ваня Димитрова, вице Мисис Бургас 2017 и Валентина  Жекова,  Мисис Бургас Юнивърсъл 2016. С  дамите ще си говорим за конкурса „Мисис Бургас“, който тази година ще се проведе за 5 – ти път, за съвременната  жена  в забързаното ни ежедневие, за работата и семейството и още много неща...

-  Ще ви срещна и с Божана Иванова – Jane, млада певица от Несебър, която ще ни представи новата си песен „Вчера“ , тя ще бъде откровена за любовта си към музиката, морето и лесно ли се стига до Голямата сцена

-  И още едно женско присъствие днес – помните ли бургазлийката  Михаела  Стойкова, инициатор на коледната благотворителна кампания „Операция Плюшено мече“ , доброволецът , който се грижи за деца сираци в Уганда, ръководителката на проекта „Скритите таланти на България“, който помага на талантливи деца от социално слаби семейства да реализират мечтите си ...  Аз ще ви представя Михаела в друга светлина – тя танцува суинг и то много добре, харесва джаз и блус, колекционира плочи, повече ще ни разкаже след 14 часа

-  Ще добавим светски новини, модни съвети и лесна рецепта за сладкиш, който може да си приготвите още този следобед! 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 15 април

Темите в предаването: През май започва дългоочаквания ремонт на Дюлинския проход. Трасето ще се работи на отсечки. Рехабилитацията на първия етап ще струва 84 милиона лева. Какво предстои и каква е причината за забавянето на дейностите Даниела Костадинова разговаря с директора на Областното пътно управление в Бургас Митко Порязов. Какво..

публикувано на 15.04.24 в 14:36

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 15 АПРИЛ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 15 АПРИЛ! Всяка голяма победа започва с малка стъпка, а всяка успешна седмица си има понеделник! Добро утро и на добър час в плановете на 15-ти април! Задвижваме информационното колело и освежаваме делника с музика в ефира на БНР – Бургас. Ето какво ви предлагаме във времето до 10.00 ч. Нов..

публикувано на 15.04.24 в 07:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Здравейте, ето че отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, водещ е Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката „Мисия Добро“ ще ви срещнем с Анна Йончева,  фотограф, който реализира..

публикувано на 14.04.24 в 15:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Истинската тайна на щастливия живот е да изпитваш удоволствие от малките неща в ежедневието. Насладете се на днешната неделя! Каним ви на релакс и сладки приказки за два часа в ефира на БНР – Бургас. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите и гостите в предаването ни днес:   -   Ще ви срещна с оперната прима..

публикувано на 14.04.24 в 11:30

Мюзик Пойнт тази седмица: На тежка ротация в музикален план, ето кои са горещите предложения

Dua Lipa – Illusion След по-малко от месец излиза третият студиен албум на Dua Lipa и тръпките от очакването стават по-големи след излизането на поредното подтикващо към танци парче от спечелилата Grammy звезда. В Illusion Dua не се поддава на илюзията и е  проницателна героиня, която ясно вижда недъзите на човека срещу нея. Пореден заразяващ трак от..

публикувано на 14.04.24 в 07:10

Ден до пладне на 13-ти април

Акценти: Жителите на несебърското село Паницово протестират днес заради лошото състояние на Дюлинския проход. Парламентът прие хората с най-ниски пенсии да получат Великденска добавка не от 75 лв. както бе планувано, а 100 лв. Ще чуем как хората в Ямбол коментират настоящата политическа ситуация. В контекста на евроизборите се проведе обучението..

публикувано на 13.04.24 в 08:50
Пътят към Паницово

"Булевард Демокрация" на 12 април

Темите в предаването: Какви са очакванията към служебното правителство  и ще успее ли то да организира честни избори, мнение на граждани от Ямбол представя Даниела Костова. Жители  на несебърското село Паницово организират утре протест заради лошото състояние на Дюлинския проход, за какво настояват хората  ще чуем от Даниела Костадинова...

публикувано на 12.04.24 в 14:32