Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 2 МАРТ:

| обновено на 02.03.21 в 06:51

Здравейте в утрото на днешния вторник!  Няма нищо по приятно от сутрешното кафе в приятна компания. Така делникът ще започне с добро настроение и позитивни мисли!

Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч:

-  Ден  след като паднаха ограничения за работа на заведенията - кой отвори и кой не в Бургас? Отговорът на този въпрос търсим днес в рубриката ни „Тема на деня“. След новините в 8 ч. ще ви срещнем с Юлиян  Кулев, собственик на ресторанти в града.

-  Бургазлии не са доволни от качеството на въздуха в града. През зимните месеци основен замърсител остават печките на дърва и въглища. Това сочат данните от постоянните замервания. От Общината работят по програми за подмяна на старите отоплителни уреди, повече ще ви разкажем след 8.30 ч.

-  В минутите за култура след 9 ч. ще ви разкажем  за концерт – спектакъла „Чардаш, вино и любов“, който предстои тази вечер в Бургаската опера, повече ще ни разкаже  сопраното Людмила Михайлова, която е инициатор на проекта.

-  Изложба показва отделните периоди в съществуването на специалност „Графика“. Тя може да бъде видяна в Галерия Ателие  на бургаския филиал, повече ще ви разкажем след 9,30 ч.

-  - ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 3-ти декември

И кафето някак си е по-различно през декември - месецът на сладостите, с аромат на канела и топъл уют…Добро утро в петък на 3-ти декември! Не забравяйте, че сивата тъга, която понякога ни сполетява в делника, сега е изместена от много празници. Така, че в очакване и планиране не само на делничните, но и празнични ангажименти всичко придобива..

публикувано на 03.12.21 в 06:54

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 ДЕКЕМВРИ!

Ще ни изненада ли пак зимата? Готови ли са общините в Бургаска област да посрещат снега проверяваме в темата на деня днес. Началото е след новините в 8 с Малко Търново и Руен.   Бургас постепенно заблестява и тази година в коледна украса. Без да е разточителна тя ще е интересна и с нови елементи. Какво се предвижда за празничното настроение..

публикувано на 02.12.21 в 07:12

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 1 ДЕКЕМВРИ:

Здравейте в сряда, време за събуждане! Животът не ни дължи нищо. Когатоо съзнаем това, ще се научим да бъдем благодарни за всеки миг. Добро утро и прекрасна сутрин с БНР – Бургас!🍁🎧☕ Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   В рубриката „Тема на деня“ - Солеността на Поморийското езеро намалява и това е пагубно за..

публикувано на 01.12.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 30 ноември!

„Мечка страх, мен не!“, „Гладна мечка-хоро не играе“ и „Който го е страх от мечки, да не ходи в гората" са само три от поговорките, които фолклорът от древни времена е запазил до наши дни с главен герой горския обитател. Не напразно споменаваме името му -днес е Мечкин ден или Андреевден. И от мечките към хората, които ще са главните герои днес в..

публикувано на 30.11.21 в 07:10

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа:

За всички, които искате да започнете нов живот, да откажете цигарите или да минете на диета, за всички вас има понеделник! Добро утро и успешно начало на новата седмица! Всичко по-важно и актуално от деня очаквайте от сутрешния ефир на БНР – Бургас. Ето акцентите ни до 10.00 ч. Темата с чистотата на въздуха в Бургас е била поставяна..

публикувано на 29.11.21 в 06:55

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 26 НОЕМВРИ:

Здравейте в петък! Денят е тук  хладен, мрачен, но пък с обещание , че ще мине  неусетно. Не винаги става така, както бихме искали, но важното еда продължим да вярваме, че рано или късно нещо хубаво ще се случи и на нас.”Добро утро Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. -   рубриката „Тема на деня“ - около 60 дка имоти..

публикувано на 26.11.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 25-ти ноември

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Не отлагайте за утре това, което можете да направите днес! Утре могат да го забранят… Добро утро в четвъртък! Ето, че правителството удължи с 4 месеца - до 31 март догодина, извънредната епидемична обстановка в страната. Причината е интензивното разпространение на Covid-19. А утрото на 25-ти..

публикувано на 25.11.21 в 06:58
Подкасти от БНР