Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 8-ми юни

Според повечето хора лятото идвало, не когато стане топло, а когато имаш пари и отпуска… Е, не забравяйте все пак, че в  отпуск излизат тези, които работят. А ние съчетаваме полезното с приятното - работата с удоволствието и усмихваме 8-ми юни, вторник от сутрешния ефир на БНР – Бургас, като не забравяме и актуалните теми. Ето акцентите ни до 10.00 ч.


Темата в предаването днес – Една благородна инициатива и нуждата от специализирани автомобили за лечение и транспортиране на деца поставяме днес.

Общественици  отправят призив  към  преболедувалите  Ковид 19 българи, които все още не са се ваксинирали, да отидат да дарят плазма. 

Във времето за култура ви срещаме с писателката Ана Боянова. „Библия за прелюбодейци“ е най-новата книга на авторката, която разказва за не толкова чистите любовни истории. За болката и духовното израстване, разговорът ни с Ана Боянова предстои.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Темите в празничното ни предаване на 22 септември

113 години отбелязваме днес от онзи 22 септември 1908 година, когато малката България, зависима все още от турския падишах, изправя глава и заявява пред света своята независимост. Веднага след манифеста във В. Търново страната обявява пълна мобилизация, готова с кръв и оръжие да защити новия си статут. Народът е бил обединен и е имал ясна..

публикувано на 22.09.21 в 14:40

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 21-ви септември

„И цъфтят в суматохата кестени, прецъфтяват и пак цъфтят….“ Песенно, есенно, добро утро във вторник 21-ви септември! Денят може и да се очертава хладен, но е предпразничен и това е достатъчна мотивация да му се порадваме. Цветно настроение и новини обещаваме от сутрешния ефир на БНР Бургас, ето какви са акцентите ни до 10.00 ч. В Темата на..

публикувано на 21.09.21 в 06:52

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 20 СЕПТЕМВРИ:

Здравейте в понеделник! Днес ще е супер ден, не му се сърдете, че е първи в новата седмица. Започнете го с надежда и вяра, че доброто ще е повече, а хубавите мигове тепърва предстоят. Добро утро от БНР – Бургас! Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   Над 12 хиляди души в Бургаска област имат право да получат..

публикувано на 20.09.21 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 17 СЕПТЕМВРИ:

Здравейте в началото на днешния петък! Заложете на позитивизма и не забравяйте, че всяко нещо, което ни се е случило в живота, ни подготвя за нещо друго, което предстои! Добро утро ☕, з апочнете деня с усмивка, добро настроение и целувка за любимия човек! Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   В рубриката ни..

публикувано на 17.09.21 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 16-ти септември

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Добро утро от брега на морето, където на 16-ти септември се събуждаме със звуците на отиващото си лято, като търкалянето на куфарите на заминаващите туристи върху асфалта. Ако сте много тихи и се заслушате добре, можете да чуете и падането на листата…   Цветно настроение и новини обещаваме..

публикувано на 16.09.21 в 06:55

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 15-ти септември

Утрото на 15-ти септември е! Идва с трепетно вълнение за малки и големи, учители, родители и ученици, защото днес откриваме новата учебна година. Наглеждайте да не кипне кафето, не забравяйте да изключите ютията, на излизане от вкъщи и дано да сте купили букетите от снощи…Така вълнуващо започва сряда, а по-важното и интересното очаквайте и в..

публикувано на 15.09.21 в 06:48

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 14 СЕПТЕМВРИ:

Добро утро във вторник! Не можем да върнем изгубеното време, но можем да спрем да си губим времето с празни думи, празни хора и празни надежди! Събудете делника с чаша любимо кафе, лека закуска и хубави мисли!☕ Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -  В рубриката ни „Тема на деня“ – на фокус е темата за предстоящото..

публикувано на 14.09.21 в 06:30