Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 16-ти септември

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа:

Добро утро от брега на морето, където на 16-ти септември се събуждаме със звуците на отиващото си лято, като търкалянето на куфарите на заминаващите туристи върху асфалта. Ако сте много тихи и се заслушате добре, можете да чуете и падането на листата… 

Цветно настроение и новини обещаваме от сутрешния ефир на БНР Бургас, ето какви са акцентите ни до 10.00 ч.

В Темата на деня днес - Има ли мигрантски натиск в Странджа,  срещат ли местните хора  бежанци в горите и как се осъществява  контролът?

Как продължава програмата „Моят град, моят квартал, моята улица“, ако получи подкрепата на местния парламент?

В„Живея в град невероятен“ днес говорим за концерта „Обичам Бургас“, с който изпращаме лятото. На него ще звучат най-големите хитове на бургаските звезди и стихове на обичани поети, които носят емоцията на града и огромната и цветна душа на бургазлията. В студиото ни очакваме организатора Веселин Пренеров.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 9-ти декември

Сутрин, едно разлято кафе действа много по-разсънващо от едно изпито. Добро утро в четвъртък!   Но ако търсите по-приятни утринни вълнения  - насреща е сутрешният ефир на БНР Бургас - свежа компания, актуална информация и динамична музика за събуждане. Ето акцентите ни до 10.00 ч. В темата ни днес –Около 560 000 пътувания се очакват..

публикувано на 09.12.21 в 06:53

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 8 ДЕКЕМВРИ!

В темата днес застъпваме един сериозен проблем, който се получава най-вече при деца на разделени родители. А именно - синдромът на родителското отчуждение. Наш събеседник след новините в 8 ще бъде клиничния психолог Галина Кубратова. За бъдещето на Европа с хоризонт до 2050 и важните теми, които очакват отговор сега ще чуем три визии в..

публикувано на 08.12.21 в 07:06

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 7-ми декември

Зад всяко успешно утро стои по една чаша топло ароматно кафе. Добро утро във вторник! Издуваме платната на делника и в ефира на БНР Бургас!   Ето акцентите ни до 10.00 ч В темата ни днес проследяваме какви са възможностите за обновяване и модернизиране на образователната инфраструктура в Бургас.   Спортното училище  може да има..

публикувано на 07.12.21 в 06:54

НА ПРАЗНИЧНИЯ НИКУЛДЕН СМЕ ЗАЕДНО ОТ 7 ДО 12 ЧАСА!

Добро утро на Никулден! На вълните на БНР-Бургас само днес предлагаме разходка с лодка в Бургаския залив. На 6 декември-тръгваме от Бургас, минаваме през рибарското селище на Ченгене скеле, Черноморец и Созопол и акостираме в Царево! Смятаме се за най-морската медия и затова ще отбележим Никулден със специален сутрешен блок, който в празничния ден..

обновено на 06.12.21 в 07:01

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 5-ТИ ДЕКЕМВРИ

У всяка жена има по малко Мерилин... понякога Монро, понякога Менсън… Добре дошли във времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Предлагаме ви всичко шарено и любопитно от седмицата. До три следобед в ефира на БНР - Бургас   очаквайте: Специалната ни Ева днес е най-лъчезарната актриса - Албена Михова. Как от най-обикновените дрехи може..

публикувано на 05.12.21 в 10:43

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 3-ти декември

И кафето някак си е по-различно през декември - месецът на сладостите, с аромат на канела и топъл уют…Добро утро в петък на 3-ти декември! Не забравяйте, че сивата тъга, която понякога ни сполетява в делника, сега е изместена от много празници. Така, че в очакване и планиране не само на делничните, но и празнични ангажименти всичко придобива..

публикувано на 03.12.21 в 06:54

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 ДЕКЕМВРИ!

Ще ни изненада ли пак зимата? Готови ли са общините в Бургаска област да посрещат снега проверяваме в темата на деня днес. Началото е след новините в 8 с Малко Търново и Руен.   Бургас постепенно заблестява и тази година в коледна украса. Без да е разточителна тя ще е интересна и с нови елементи. Какво се предвижда за празничното настроение..

публикувано на 02.12.21 в 07:12
Подкасти от БНР