Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"Булевард Демокрация" на 4-ти юли

Снимка: архив

Започваме първата юлска седмица с два типично летни сюжета - единият е за платеното паркиране на плаж Силистар, а другият е екокъмпинга, който щяха да строят на Алепу. И ако в първия случай имаме повторяемост през годините, то втория е истинска новост, който засега РИОСВ спря.
В навечерието на професионалния си празник, 5 юли, бургаските полицаи отбелязаха 143 години от създаването на МВР. Ще има ли командировани униформени и това лято, ще ви разкажем в последния час. 
След 17часа е и времето, в което ще ви представим инициативата на лятната академия на НХА да приеме украински деца.
В коментарната рубрика - политически акцент и ще имаме ли нов кабинет Василев. 
Това не е всичко, защото ще има спорт, култура, както и интересни коментари от социалните мрежи. Финалът поставяме с рубриката за технологии Точка ком.
Началото е след новините в 15. Може да се свържете с нас традиционно по телефон, на  82 59 95, с код 056, или онлайн във Фейсбук, Инстаграм и Туитър. Водещ е Калина Енчева. 

Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" - на 18 август

Акцентите в предаването днес: -   Лозенец е поредната спирка от лятното турне на БНР-Бургас, но преди да отидем довечера там, ще научим повече за сезона от Таня Желязкова, специалист по туризъм и култура в кметството. -   Кои ще бъдат кандидатите на местната структура на БСП за предстоящите избори – ще научим в интервюто на..

публикувано на 18.08.22 в 14:37

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 18 АВГУСТ:

Добро утро, открийте радостта в малките неща, които животът ви предлага! Това е тайната на щастието! Пожелания за чудесен ден от екипа ни днес – звукорежисьор е Стефан Генчев, новините представя Свобода Атанасова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: - БНР - Бургас е на лятно турне по повод 10..

публикувано на 18.08.22 в 06:30

"Булевард Демокрация" - на 17 август

Акцентите в предаването днес: - В Бургас задържаха 6-ма души, сред които и жена, откраднали 39 луксозни автомобила. Свобода Атанасова след случая.  - Жители на градовете Камено и Българово протестираха пред Регионалната екоинспекция в Бургас. Хората за пореден път изразиха неодобрението си към проекта за изграждане на крематориум между двата града...

публикувано на 17.08.22 в 14:45

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 17 АВГУСТ:

Здравейте в утрото на днешната сряда. Какво ще кажете дазапочнемденясароматаначашагорещокафеидуша, изпълнена с красиви емоции. Поздрави от сутрешния ни екип – звукорежисьор е Стефан Генчев, новините представя Мария Попчева, водещ  е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.: -   На 2 октомври предстоят..

публикувано на 17.08.22 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 16-ти август

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Лятото превзе и 16-ти август… И докато хиляди българи лежат по гръцките плажове и се оплакват как едва свързват двата края - добро утро от брега на морето у нас! Слънцето и днес се очаква да напълни плажовете, а сутрешният ефир на БНР - Бургас, цялото ви любопитство. Ето какви са акцентите ни до..

публикувано на 16.08.22 в 07:03

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 15 АВГУСТ:

Всеки ден започва с изгрев и завършва със залез. А какво ще сътворим между тях е наш избор... Добро утро в понеделник от екипа на БНР – Бургас – звукорежисьор е Стефан Генчев, новините ще научавате от Мария Попчева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. - Защитени ли са правата ни като..

публикувано на 15.08.22 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Понякога трябва да забравиш това, което си е отишло, да цениш повече онова, което ти е останало, и да очакваш с радост онова, което тепърва ще дойде... Какво ще кажете за една приятна, спокойна и мързелива неделя! Време е за релакс и сладки приказки в компанията на „Ева в неделя“. Ето и гостите и темите ни днес: - Любимата на поколения..

публикувано на 14.08.22 в 11:45